![]() |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΧΕΝΟΝ ΦΩΤΑ
Παιδία είναι κάποιος που έχει βάλει στην καλή του(GS 1200) φώτα ΧΕΝΟΝ και να του εχει δημιουργήσει προβλήματα σε εγκεφαλό ή γενικότερα σε ηλεκτρονικά,γιατί είναι να βάλω μέσα στην εβδομάδα και δεν είμαι για καμμία λαχτάρα.....Ενημερωτικά,θα βάλω PHILIPS.....
|
Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΧΕΝΟΝ ΦΩΤΑ
κανένα πρόβλημα. Τα φοράω 2 1/2 χρόνια.
|
Κανένα πρόβλημα σε 3 χρόνια ....
3 μοτό - 2 Adve και μία GS ..... Σε όλες, μικρή - μεγάλη σκάλα + προβολάκια .... :) |
μια απο τα ιδια.no problem!
|
Απόσπασμα:
|
Έχω βάλει σε όσες GS έχω! Σε ..τρείς μήνες κανένα πρόβλημα!
Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω αν έχει διαφορά η μεσαία από τη μεγάλη σκάλα αλλά δεν ρωτάω κανέναν εδώ μέσα γιατί θα με ζουρλάνουν! :sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Όχι δεν υπάρχει καμία διαφορά .... Η μικρή (θέσεως), η μεσαία και η μεγάλη σκάλα, δεν έχουν καμία διαφορά .... Και οι τρείς (3) λάμπες φωτίζουν το ίδιο, καθώς και έχουν την ίδια κατανάλωση (1376 kw) η κάθε μία ...:sm7::sm7::sm7: Τώρα, θα ρωτήσεις εύλογα, γιατί η "μαμά" BMW, έβαλε τρείς λάμπες ;;;; Η απάντηση είναι: μάλλον, για λόγους ασφαλείας .... Αν σου καεί η μία, να έχεις τις άλλες δύο .... :sm7: Υ.Γ. Φίλε Νότη, για οτιδήποτε άλλο, ρώτα .... δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ...http://i247.photobucket.com/albums/g...-2/NEYR-30.gif |
.......... αλλά δεν ρωτάω κανέναν εδώ μέσα γιατί θα με ζουρλάνουν![/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/QUOTE] :sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: |
Συμφωνω με τον Λεοντοκαρδο οσο αφορα για τα φώτα...
και εδω...μικρη-μεσαια-μεγαλη-προβολακια με XENON για 1 χρονο... ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! |
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:28. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!