GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τι μας έτυχε (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=51)
-   -   ΚΛΟΠΗ ΚΡΑΝΟΥΣ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=9946)

BOXER 12-03-2010 00:27

ΚΛΟΠΗ ΚΡΑΝΟΥΣ
 
ΠΙΚΡΑ... :mad: :mad: :mad: Νεύρα Νεύρα Νεύρα
Εχθες λοιπον μετα απο την συναντηση μας για το γνωστο μας καφεδακι, εφτασα στο κλειστο γκαραζ οπου και περναει τα βραδια της η μπουμπου. Την κλειδωσα, εβαλα οτι βαζω καθε φορα μεσα στην βαλιτσα, την κλειδωνω και αυτη, και αφηνω το κρανος επανω στην θεση του συνοδηγου, οπως καθε βραδυ εδω και κοντα δυο χρονια τωρα!!!
Κατα τις 11:00 παω στο γκαραζ να παρω την μηχανη για να παω στην Λειβαδια και.......:mad:....:mad:...:mad:..:mad:.:mad:, οσο ειδατε εσεις το κρανος, αλλο τοσο το ειδα και εγω!
Το κρανος μου (Arai- Viper GT) δεν προλαβε να κλεισει τους δυο μηνες στα χερια μου και τωρα πρεπει ακομα μια φορα σε "συντομοτατο" χρονικο διαστημα να ξαναδωσω τουλαχιστον αλλη μια 400αρα ευρω για ενα καινουργιο κρανος :mad::mad::mad:.

Αυριο το πρωι θα παω απο το αστυνομικο τμημα για να δωλωσω την κλοπη του, οχι τοσο για να το βρουν, αλλα για να γινει τουλαχιστον η καταχωρηση στο "βιβλιο συμβαντων".

Το κρανος ειναι το συγκεκριμενο
Arai Viper GT - JR Tribute
και οσο αφορα τα χρωματα του, μπορω να πω οτι δεν ειναι και συνηθισμενο, οποτε αν θεαθει ιδιο κρανος σε "αναβατη", μια πινακιδα... θα βοηθουσε!!!

Υ.Γ
Νικολα (Λεοντοκαρδος) αν σου ειναι ευκολο, οτι ωρα τυχει να διαβασεις το συγκεκριμενο θεμα, ανεβασε σε παρακαλω αν μπορεις, την φωτογραφια του κρανους στο ποστ, προς διευκολυνση των συνφορουμιτων.
Ευχαριστω!

Arkas 12-03-2010 00:33

Απάντηση: ΚΛΟΠΗ ΚΡΑΝΟΥΣ
 
Στο ματιάσανε βρε Νικόλα...:(:(:(

sakis656 12-03-2010 00:33

Απάντηση: ΚΛΟΠΗ ΚΡΑΝΟΥΣ
 
ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα ξενέρωμα!!

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 12-03-2010 00:44

Απάντηση: ΚΛΟΠΗ ΚΡΑΝΟΥΣ
 
Ας είναι το τελευταίο Νικόλα ..... :(




ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 12-03-2010 00:46

Απάντηση: ΚΛΟΠΗ ΚΡΑΝΟΥΣ
 
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 135808)
Ας είναι το τελευταίο Νικόλα ..... :(







..... είχε κάποιο διακριτικό ;;;;:confused:

ikaros-gs 12-03-2010 00:48

Απάντηση: ΚΛΟΠΗ ΚΡΑΝΟΥΣ
 
Οποιαδήποτε κλοπή, μικρής η μεγάλης αξίας, προκαλεί το απαίσιο αίσθημα της παραβίασης.

Αν θες όμως, διευκρίνησε μας λίγο τι εννοείς.. Το γκαράζ είναι δικό σου ή τρίτου ? Ποιος έχει πρόσβαση εκεί ?

Το κράνος απλά το αφήνεις πάνω στη μοτοσυκλέτα χωρίς καμία προφύλαξη ??

Arkas 12-03-2010 00:48

Απάντηση: ΚΛΟΠΗ ΚΡΑΝΟΥΣ
 
Νικόλα, με τον γκαραζιέρη βρήκες καμμιά άκρη;

BOXER 12-03-2010 03:08

Απάντηση: ΚΛΟΠΗ ΚΡΑΝΟΥΣ
 
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 135810)
..... είχε κάποιο διακριτικό ;;;;:confused:

Κανενα διακριτικο Νικο, περαν της "περιεργης" σχεδιασης των χρωματων του (τα χρωματα του παγκοσμιου πρωταθλητη Reynolts).
Oυτε μια γρατζουνια δεν προλαβα να του κανω το κερατο μου :(!!!


Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ikaros-gs ( 135811)
Οποιαδήποτε κλοπή, μικρής η μεγάλης αξίας, προκαλεί το απαίσιο αίσθημα της παραβίασης.

Αν θες όμως, διευκρίνησε μας λίγο τι εννοείς.. Το γκαράζ είναι δικό σου ή τρίτου ? Ποιος έχει πρόσβαση εκεί ?

Το κράνος απλά το αφήνεις πάνω στη μοτοσυκλέτα χωρίς καμία προφύλαξη ??

Στο γκαραζ αυτο υπαρχουν αλλες πεντε μηχανες, δεν ειναι δικο μου (μακαρι να ηταν), αλλα σε τηλεφωνικη επικοινωνια με δυο απο τα αλλα παιδια... εκανε φτερα ακομα ενα κρανος :mad: :mad: :mad: :mad:.... προς το παρων εγιναν ΔΥΟ Νεύρα Νεύρα Νεύρα!!!
Τα κρανη μας σχεδον ολοι μας ετσι τα αφηνουμε, θες γιατι γνωριζομαστε καιρο, θες γιατι εχουμε εμπιστοσυνη μεταξυ μας, θελεις γιατι ειμαστε μαλ...κες :D, παντως πολλες φορες ουτε βαλιτσες κλειδωναμε :(! Για συναγερμο δεν συζητω, ΚΑΝΕΙΣ. Αυτα μεχρι εχθες φυσικα!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 135812)
Νικόλα, με τον γκαραζιέρη βρήκες καμμιά άκρη;

Αν εννοεις οτι υπαρχει φυλακας Δημητρη, δεν υπαρχει τετοιος! Ο καθενας με το τηλεκοντρολ του μπαινει και βγαινει :(!
Αλλα οπως καταλαβες μπαινοβγαινουν και αλλοι :mad:, τωρα πως ακριβως δεν μπορω να ξερω. Υποθεσεις κανω πολλες, σιγουρα ομως δεν μπορω να πω, γιατι απλα δεν τους... ειδα!!!

kostas_366 12-03-2010 06:29

Απάντηση: ΚΛΟΠΗ ΚΡΑΝΟΥΣ
 
Κρίμα βρε φίλε...
Για κοίτα όμως και τους λοιπούς που χρησημοποιούν το πάρκιν.

vasorfa 12-03-2010 08:42

Απάντηση: ΚΛΟΠΗ ΚΡΑΝΟΥΣ
 
ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα

Νικόλα μακάρι να τα φάνε στους Γιατρούς...ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα

καλό θα ήταν να ρωτήσετε τους γείτονες μήπως είδαν τίποτα.......

τους παλιοαλητες.......:mad::mad::mad::mad::mad:

το κράνος σου είναι λίγο σπάνιο στην ελληνικη αγορα,,,,

αυτα τα <<1>> <<2>><<3>>και<<4>> που έχει πίσω είναι χαρακτηριστικα(τόσο καιρο σε βόλτες πίσω σου μου έχουν γίνει εφιαλτης!!!:p)

Θα έχω το νού μου,,,,,παντως αν τα βρουμε τα καλόπαιδα,,,,,

πρεπει να τα κερασουμε καφεδακι....ε???:mad::mad::mad::mad:


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:52.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!