View Single Post
  #1  
Παλιό 02-12-2009, 19:46
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250
Μηνύματα: 6,620
Προεπιλογή Βοήθεια !! Η ¨Μπεμπέ" αρρώστησε !!!

Ήρθε και μένα ή ώρα μου, τι την ήθελα την παρέα με τον GeorgeP (μαύρος γάτος )

Λοιπόν μετά τα 500 χλμ της Κυριακής στον Πάρνωνα που όλα λειτουργούσαν άψογα, την κλέιδωσα. Δευτέρα, Τρίτη κατέβηκα με το εντουράκι στην δουλειά και σήμερα λέω άντε βρέχει κιόλας ας πάω με το μεγάλο (ΑΒS κ.λ.π)
Βάζω μπρος, παίρνει αμέσως όπως πάντα, μετά από μερικά δευτερόλεπτα όμως τσαφ έσβησε, ίδρωσα μέσα στα αδιάβροχα, βάζω ξανά μπρος παίρνει, σβήνει πάλι, άρχισα τα μπινελίκια βγάζω τα αδιάβροχα και αρχίζω να κοιτάω αντλίες καλώδια κ.λ.π όλα καλά αλλά αποτέλεσμα το ίδιο. Το παράτησα και πήγα δουλειά με το ΥΑΜΑΗΑ.

Τώρα το απόγευμα ποιό ήρεμος πλέον δοκιμάζω ξανά τα ίδια, (το μηχανάκι στημένο στο διπλό και το πλάγιο ανοιχτό-έχει σημασία), Πρόσεξα λοιπόν ότι εκεί που δούλευε για λίγο με νεκρά εννοείται στο καντράν ξαφνικά έδειχνε αντί για "0" στις ταχύτητες "2", "3" σαν να είχε ταχύτητα οπότε με το πλάγιο σταντ κατεβασμένο έσβηνε, Πράγματι σήκωσα το σταντ και δούλεψε μια χαρά.
Αύριο θα το πάω συνεργείο, ελπίζω να είναι κάποιος αισθητήρας, που βλέπει λάθος τις ταχύτητες, αλλά δεν έχω διαβάσει στο φορουμ κάτι παρόμοιο οπότε είπα να ζητήσω την πολύτιμη βοήθεια σας αν κάποιος ξέρει κάτι για να πάω προετοιμασμένος αύριο.

Συγνώμη αν κούρασα, αλλά δεν έχω συνηθίσει σε τέτοια κόλπα.
Reply With Quote