View Single Post
Παλιό 07-02-2009, 20:49
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: Θα ήθελα μια ενημέρωση; (σε PM δεν με χαλάει)

Οκ παιδιά ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.

Πράγματι η στάση μου έχει σχέση με το forumοπαρελθόν γενικότερο και ειδικότερο (βάζοντας ότι ασχολούμαι με τους υπολογιστές εδώ και 25+ χρόνια καταλαβαίνετε ότι τα περισσότερα fora τα ξέρω από τότε που φτιάχτηκαν αφού "προϋπήρχα" του Internet - βέβαια υπήρχαν virtual κοινωνίες και πριν, όπως BBSes, fidonet κλπ.). Λογικό να έχει φοβηθεί το μάτι μου.

Μην πέρνετε τα λεγόμενα μου ως ότι προκαταβάλω κάτι, απλά εξηγούμαι για να μη παρεξηγούμαι μετά that's all.

Έχει επίσης σχέση με τον κομπλεξισμό που βγαίνει σε κάποιους από εμάς τους μοτοσυκλετιστές (οι οποίοι είναι πάντα τέλειοι και όλοι οι άλλοι είναι βλαμμένοι, άσχετοι, δολοφόνοι κλπ.) και που όποτε τον βλέπω τρέχω... από την άλλη. Δεν είπα ότι εδώ υπάρχει αυτό (στο κάτω κάτω οι BMW έχουν ένα μεγάλο στατιστικό ποσοστό όριμων αναβατών - γιατί για να παίρνεις αυτό που όλοι οι άλλοι αντιπαθούν, το παίρνεις ξέροντας γιατί το κάνεις), απλά είμαι πάντα (πια) προσεκτικός. Ακόμα δεν έχω διαβάσει ούτε ένα θέμα για να εξηγούμαστε.

Η... ενημέρωση που ζήτησα συνίσταται περισσότερο στο όνομα του forum που σαν να θέλει να δείξει κάτι αντίθετο από κάποιο άλλο, που αν θυμάμαι (βλέπετε δεν κάθομαι και να θυμάμαι με λεπτομέρεια πράγματα τις virtual ζωής μου - την οποία και όπως πρέπει όλοι μας, την έχω άπειρα χιλιόμετρα πίσω από την πραγματική) είχε έναν καρακομπλεξικό admin/σερίφη/master-of-the-universe/βλάκα (α θα έκανε και μυνήσεις ο ηλίθιος έμαθα... τώρα τι μυνήσεις και για τι πράγμα μόνο αρωστημένες φαντασίες μπορούν να καταλάβουν) ο οποίος θεωρούσε χρέος του να σβήνει posts και χρήστες έτσι για πλάκα (και εγώ "εξαφανίστηκα" μια μέρα χωρίς να καταλάβω ποτέ το γιατί), να παίρνει τηλέφωνα με έμμεσες απειλές και άλλα γλαφυρά.

Ελπίζω το "απέναντι" αυτού εδώ του forum να ακριβώς έτσι: απέναντι (i.e. αντίθετο) από εκείνο.

Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι (αν όχι όλοι) ξέρετε για τι μιλάω.

Αυτά.

Α, η μηχανή μου είναι μια BMW R1200GS το τελευταίο μοντέλο πριν το facelift (δηλ. πρόλαβα και έχω ASC αλλά και κανονικά φρένα, όχι υποβοηθούμενα από αμφισβητούμενους μηχανισμούς). Είναι η 2η γυναίκα που αγαπώ γιατί απλά με προσέχει.

Η προηγούμενη μου (και πρώτη μου BMW) ήταν ένα 650 GS Dakar μπλε-άσπρο-κόκκινο. Μηχανή που δεν νομίζω να ξαναβγεί. Μου λείπει αρκετά, αλλά από τότε που έπαθα τη "ζημιά" στον εγκέφαλο με το μπόξερ και τον άξονα (η άλλη έχασε δυο φορές την αλυσίδα της με τη γυναίκα μου συνεπιβάτη - εγώ έφταιγα και τις δυο, αλλά τελικά δεν έχει σημασία), δεν βλέπω επιστροφή σε κάτι άλλο.