View Single Post
  #10  
Παλιό 03-12-2009, 11:49
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250
Μηνύματα: 6,620
Προεπιλογή Απάντηση: Βοήθεια !! Η ¨Μπεμπέ" αρρώστησε !!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από sakis656 Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε frits ελπίζω να δεις αυτο το post πριν πας στο συνεργειο, μιας και το πρόβλημά σου δεν είναι και τίποτα το σημαντικό (δεν παίρνω και όρκο βέβαια) αλλα μου το έκανε και μένα και βρήκα τελικά τι είναι (ο μάστοράς μου δηλαδή!!!)
Το πρόβλημα σε εμένα ήταν οτι απλός είχε χαλαρώσει το φις που δίνει την εντολή για το πια ταχύτητα έχει το σασμάν, με αποτέλεσμα να μπερδεύεται και να νομίζει οτι έχει ταχύτητα ενώ δεν έχει. έτσι η μηχανή σου σβήνει γιατί έχεις ανοιχτό τον πλάγιο. βάζω στοίχημα οτι εάν τον κλείσεις δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα!
Στην δικιά μου περίπτωση πάντως είχα παρατηρήσει οτι όλο αυτό το έκανε αποκλειστικά και μόνο τα κρύα πρωινά και κατα την φάση που το έβαζα μπροστά.
Φυσικά και να την πας την μηχανή σου στον μάστορα, δεν αντιλέγω, απλώς σου στέλνω το post για να σε καθησυχάσω και να μην σου βγει καμιά extra χρέωση στο συνεργείο, που δεν θα χρειάζεται. πάντως η μηχανή δεν έχει τίποτα απολύτως.
Φίλε κοντοπατριώτη (είμαι από Χρυσούπολη) ευχαριστώ για την βοήθεια αν και πήγα ήδη στο συνεργείο.
Ακριβώς αυτό ήταν αλλά όχι από χαλάρωμα, απλά ήθελε λίγο σπρέυ επαφών, το φισάκι αυτό είναι ανάμεσα στο αμορτισέρ και στο σασμάν το ΣΚ θα ποστάρω φωτό, οπότε όλα καλά.

Πάντως για να κάνω λίγο και το συνήγορο του GeorgeP (μην πιώ και τσάμπα τα τσίπουρα) μετά από 23 χρόνια γιαπωνέζικα πρώτη φορά αντμετώπισα τέτοιο πρόβλημα, το φισάκι αυτό για την θέση που είναι και τα νερά που τρώει θα έπρεπε να είναι ποιό προστατευμένο

Last edited by frits; 03-12-2009 at 11:51.
Reply With Quote