κοίταξε george p.
χαίρομαι που ένας άνθρωπος κάθεται και γράφει τόσα πολλά πράγματα,προς ενημέρωση όλων..
δεν συμφωνώ σε δύο πράγματα μόνο.
1. το γεγονός ότι οι έλληνες πλήρωναν και πληρώνουν σαν μοσχάρια ότι τους ζητήσει ο αγάς..σημαίνει αυτομάτως,ότι εγώ είμαι υποχρεωμένος να συνεχίζω να πληρώνω,γιατί έτσι έκαναν και έτσι θα κάνουμε?? μην τρελαθούμε!
και αν εγώ έγινα οδηγός φέτος το 2009..θα με κυνηγάει το 2007? και η ψήφιση του νόμου?
2.κατασκευαστικές εταιρίες.
έτσι όπως μας τα έγραψες,τους λυπήθηκα!!
μήπως να τους βοηθήσουμε και λίγο παραπάνω??κρίμα είναι!
λες και δεν έχουμε δει πως δουλεύουν!υποτιμούν την νοημοσύνη,αυτών που γνωρίζουν!
για το κόστος ασφαλτόστρωσης και προεργασίας ανα χιλιόμετρο..έχεις δει κάτι αστρονομικά νούμερα με πολλά μηδενικά στα ταμπελάκια??
απορία το έχω,γιατί το κράτος,δεν έδωσε ποτέ τόσα χρόνια,έστω και ένα χιλιόμετρο σε απλό μικρό ιδιώτη.έτσι για το γαμώτο!μόνο οι μεγάλες κατασκευαστικές ξέρουν να κάνουν δρόμους??
αλήθεια ..το ξέρεις ότι,με 1 τόνο πετρέλαιο σε ένα ερπυστριοφόρο 40τονο μπορεις σε μια εβδομάδα να αλλάξεις ακόμη και χάρτη?

να μην μιλήσουμε για την έλειψη μεγάλων δονητικών οδοστρωτήρων,όπου λόγω κλίματος,μας δημιουργούν αυτούς τους ωραίους δρόμους που όταν τους περνάς σου θυμίζει καβο-ντόρο με 3-4 μποφόρ.
η ποιότητα του δρόμου εξαρτάται απο την καλή αναλογία υλικών και το πάτημα του δρόμου με οδοστρωτήρα.
οι περισότερες εταιρίες,τους επαρχιακούς δρόμους (που βιάζονται να τελειώσουν-γιατί έχουν και δουλειές!) τους πατάνε στο άψε σβήσε και το καλοκαιράκι με τον καυσωνα,περνά μια νταλίκα με 30 τόνους και στον κάνει χίλια κύματα.
τώρα..στην απλή λαική..
τα να μου τα πάρει ένας μάγκας λαχανάς μπίζνεσμαν ΚΑΙ ΜΕΤΑ να μου κάνει δρόμο,
για μένα είναι μεγάλη λαμογιά..
άν ήθελα να είμαι εντάξει,θα έψαχνα τον εργολάβο,που πρώτα θα μου έφτιαχνε τον δρόμο και ΜΕΤΑ θα τον πλήρωνα.
ο.κ??