05-12-2009, 17:43
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: Ιωαννινα
Μoto: BMW R1200 GSA
|
|
Απάντηση: Δεν πληρώνω διόδια!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsompanis
ρε παλικάρι,το ζητούμενο είναι γιατί πληρώνουμε διόδια για αυτήν την μπίχλα!
δεν στέκομαι στο σκηνικό πληρώνω η δεν πληρώνω σήμερα.γιατί όπως λες θα μου στείλουν το χαρτάκι στο σπίτι και πάω και το πληρώνω και σλάμα.
και σου λέω επίσης,ότι πάντα πληρώνω όταν περνάω,μόνο και μόνο γιατί δεν θέλω να μου χαλάσουν το ταξίδι μου και να μου τρώει τον χρόνο μου ο κάθε παπάρας.
τι έκαναν όμως όλα αυτά τα χρόνια σε συντήρηση μεόλα αυτά τα λεφτά που έχουν εισπράξει μέχρι σήμερα?
περιμέναμε 2 δεκαετίες για να μην θρηνούμε θύματα στον μαλιακό.ακόμη και την έρμη την Εγνατία,με τα ευρωπαικα κονδύλια,την ξεψαχνήσανε τόσα χρόνια...αυτήν και τα λεφτά της.
εγνατία...σκοπός της να διευκολήνει το εμπόριο ανάμεσα σε ανατολή και δύση.
και μέχρι πέρισυ,με το που βγαίναν στο λιμάνι της ηγουμενίτσας οι νταλίκες,έπρεπε να πάρουν τον παλιό δρόμο απο βροσύνα βουτσαρά,####πετινίτσα και να περάσει μέσα απο την κάτω παναγιά,πάνω παναγιά,δώθε παναγιά για να βγεί τουρκια και μετά ιράν.
ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
εσυ τι νομίζεις?? ευρώπη είναι μόνο η αθήνα και η θεσαλονίκη??κοίταξε τις εργολαβίες των μεγάλων εταιριών στην επαρχια,να δεις το μπάχαλο και την αναρχία.
μιλάς για πρόσωπο στην τράπεζα.εσυ τι λές??οι τράπεζες δεν ξέρουν,αν κάποιος -έστω-μικρός ,είναι σωστός επιχειρηματίας και σωστος και συνεπής για να αναλάβει έστω και ένα μικρό κομάτι.δες το και σαν κίνησης καλής συνεργασίας??εδώ ξέρουν τι σώβρακο θα φορέσει απόψε και θα ξέχναγαν τα βασικά?
τραπεζες= εταιρίες=σύστημα=γαριδες και αστακομακαρονάδες πάνω σε ένα falcon yachts 18 m. εις υγείαν των χαμένων απο χέρι...
|
Πες τα ρε ορεσιβιε.....!
|