View Single Post
Παλιό 05-12-2009, 22:45
loulou1100gs Ο/Η loulou1100gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-Κέντρο, πιό κέντρο δεν γίνεται...
Μoto: R1100GS-XRV 650 και NX650 Dominator-ΧRV 750 RD 07-XTZ 750 Super Tenere
Προεπιλογή Απάντηση: μαιμου ρουλεμάν

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostas-patra Εμφάνιση μηνυμάτων
το κακό παλικάρια είναι οτι το σύστημα δουλεύει μόνο με καρφωτές από τους ενδιαφερόμενους-θιγόμενους

ενώ το χειρότερο; καλά καλά, μόνο ένας πεπειραμένος τεχνικός θα μπορούσε να καταλάβει την διαφορά μεταξύ της μαιμουδιάς και του αυθεντικού και πάλι, όχι μετα βεβαιότητας
Φιλαράκι αυτά που συμβαίνουν στο "μαγικό κόσμο της B.M.W." στην Ελλάδα δεν συμβαίνουν πουθενά αλλού στον κόσμο όλο. Παράδειγμα:πόσο κάνει μια βαλβίδα πίεσης καυσίμου για την μηχανή σου (και μηχανή μου) έχεις ρωτήσει;Οσο σου ζητάει εδώ το επίσημο "δίκτυο" τόσο πουλιέται στη Γερμανία πάλι στο επίσημο δίκτυο η συσκευασία των τριών...Αντιληπτός; Πόσο χρεώνουν εδώ το service οι "επίσημοι-εξουσιοδοτημένοι" και τι εγγύηση δίνουν; Για έμπα σε μια γερμανική ιστοσελίδα να δείς τι γίνεται και θα με καταλάβεις΄.Μήπως έμαθες ποτέ γιατί παύθηκε μετά από 30 τόσα χρόνια ο Ευθυμίου από εξουσιοδοτημένος dealer της εταιρίας;(προς τιμήν του ο άνθρωπος υπερασπίστηκε πελάτη του οποίου η μοτό ήταν "σαββούρα" εκ κατασκευής, αν δεν κάνω λάθος ένα K1200GT).Το τι έχω τραβήξει με το F650 και το R1100GS όταν τα πρωτοπήρα δεν περιγράφεται.Πήρα τα επίσημα manuals, έβαλα #### κάτω,αγόρασα αναλώσιμα από ελεύθερες πηγές και βρήκα την υγειά μου και λεφτά στην τσέπη μου.Για τα πολύ δύσκολα (αχρείαστα μέχρι στιγμής) η νταλίκα και το e-bay να είναι καλά...
Reply With Quote