Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostas-patra
το κακό παλικάρια είναι οτι το σύστημα δουλεύει μόνο με καρφωτές από τους ενδιαφερόμενους-θιγόμενους
ενώ το χειρότερο; καλά καλά, μόνο ένας πεπειραμένος τεχνικός θα μπορούσε να καταλάβει την διαφορά μεταξύ της μαιμουδιάς και του αυθεντικού και πάλι, όχι μετα βεβαιότητας
|
Φιλαράκι αυτά που συμβαίνουν στο "μαγικό κόσμο της B.M.W." στην Ελλάδα δεν συμβαίνουν πουθενά αλλού στον κόσμο όλο. Παράδειγμα:πόσο κάνει μια βαλβίδα πίεσης καυσίμου για την μηχανή σου (και μηχανή μου) έχεις ρωτήσει;Οσο σου ζητάει εδώ το επίσημο "δίκτυο" τόσο πουλιέται στη Γερμανία πάλι στο επίσημο δίκτυο η συσκευασία των τριών...Αντιληπτός; Πόσο χρεώνουν εδώ το service οι "επίσημοι-εξουσιοδοτημένοι" και τι εγγύηση δίνουν; Για έμπα σε μια γερμανική ιστοσελίδα να δείς τι γίνεται και θα με καταλάβεις΄.Μήπως έμαθες ποτέ γιατί παύθηκε μετά από 30 τόσα χρόνια ο Ευθυμίου από εξουσιοδοτημένος dealer της εταιρίας;(προς τιμήν του ο άνθρωπος υπερασπίστηκε πελάτη του οποίου η μοτό ήταν "σαββούρα" εκ κατασκευής, αν δεν κάνω λάθος ένα K1200GT).Το τι έχω τραβήξει με το F650 και το R1100GS όταν τα πρωτοπήρα δεν περιγράφεται.Πήρα τα επίσημα manuals, έβαλα #### κάτω,αγόρασα αναλώσιμα από ελεύθερες πηγές και βρήκα την υγειά μου και λεφτά στην τσέπη μου.Για τα πολύ δύσκολα (αχρείαστα μέχρι στιγμής) η νταλίκα και το e-bay να είναι καλά...