View Single Post
Παλιό 07-12-2009, 23:32
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: εμποριο μαυρων φιδιων και...κολοβων

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από geolag Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχω να πω ότι αυτά που κάνουμε πως δεν βλέπουμε κάθε φορά που γίνονται επεισόδια τα βλέπουν πεντακάθαρα οι άλλοι λαοί και μας θεωρούν σαν αυτούς στην Αφρική που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα¨Οταν καίνε το εθνικό σύμβολο για το οποίο οι παππούδες και προπαπούδες έδωσαν τη ζωή τους και οι δημοσιογράφοι ενώ τα αναλύουν όλα αυτό το προσπερνούν τότε να περιμένουμε και τα χειρότερα χωρίς να παραξενευτούμε.
Η καταστροφή για άλλη μια φορά δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας είναι ότι χειρότερο.Στα κανάλια παρουσιάζεται η αστυνομία ότι χτύπησε πολίτες.Πάλι φατίει η αστυνομία όταν επεμβαίνει όπως και πέρυσι που κοιτούσε.Μήπως πρέπει να ληφθούν μέτρα πιο σοβαρά.Γιατί το κυνήγι με τα παπιά μόνο γέλιο προκαλεί.Ας δούμε επιτέλους και μια φορά αστυνομίες άλλων χωρών πως δουλεύουν.Το παν είναι η πρόληψη γιατί η καταστολή είναι το δυσκολότερο.Ας αφήσουν ε[ιτέλους οι πολιτικοί την αστυνομία ν ακάνει τη δουλέιά της μια φορά και δεν νομίζω ότι θα αποτύχουν
συμφωνω φιλε μου αλλα αν γινοταν κατι τετοιο σε σοβαρο κρατος,θα ειχαν βγαλει οι αστυνομικοι οπλα και γκλοπ και...που σε πονει και που σε σφαζει!θα ειχε λυθει το θεμα σε δεκα λεπτα!
Reply With Quote