Απάντηση: Τι Μπουζί προτείνετε?
γιώργη χαίρομαι που σε βλέπω να διαφωνείς μου, γιατί είναι μια καλή αρχή για να ξαναψαχτώ σε θέματα που μάλλον είμαι λάθος
σχετικά με φίλτρα ελευθέρας, μιλάω εξ ιδίας πείρας, που στο 1100 κόπηκαν τα ξεσπάσματα με την χρήση του OEM φίλτρου σε σχέση με το K&n, σαν να μπούκωσε το σύστημα εισαγωγής και λογικό είναι μεταξύ της εξαναγκασμένης κίνησης του αέρα από το χάρτινο σε σχέση με την σχεδόν απρόσκοπτη του ελευθέρας
σχετικά με τα μπουζί ιριδίου εγώ κατάλαβα διαφορά μόνο στα brisk ir14, με αυτόματη απόκριση στις χαμηλές, ενώ κάτι τέτοιο δεν το είδα στα προτεινόμενα Bosch και στα ιριδίου της ngk
στο θέμα της εξάτμισης, με τις άφτερ γλυτώνεις βάρος, τις περισσότερες φορές από το καζανάκι αφαιρώντας τον καταλύτη, ενώ η χρήση λιγότερων διαφραγμάτων κάνει το σύστημα να ανασαίνει καλύτερα, με επίπτωση στην κατανάλωση και στον θόρυβο
για να καταλάβεις διαφορές αξιοσημείωτες θα πρεπει να αλλάξεις όλα αυτά τα μέρη και σε καινούρια μηχανή δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει, ήδη το εργαλείο πηγαίνει όσο πάει από εργοστάσιο και δεν έχεις λόγο να αντισταθμίσεις πτώση απόδοσης λόγω πεσμένου από τα χρόνια και την χρήση κινητήρα
φάνη, γνώμη ζήτησες, γνώμη σου έδωσα, με βάση τις δικές μου γνώσεις και εμπειρίες. τυγχάνει να συμπίπτουν με των παραπάνω φίλων, που σου επισημαίνουν οτι δεν έχεις λόγο να ακουμπήσεις χρήματα για τους λόγους που ανέφερες εξ αρχής. αν το θέμα σου είναι το αισθητικό, ακουστικό ή οπτικό, για την ακράπα ή την όποια άφτερ εξάτμιση, κανένας λόγος, η κα@λα είναι η κινητήριος δύναμη στο εμπόριο
ας το πάρουμε αλλιώς. εσύ ζητάς την γνώμη του εμπόρου και των πελατών σχετικά με ένα προιόν, για την συγκεκριμένη χρήση που το θες. ποιός έχει εύλογο συμφέρον από το να σε οδηγήσει ή να σε αποτρέψει από την αγορά του; στα δεδομένα του παραδείγματος θέσε εαυτόν σε μη ιδανική κενωνία
τα παλικάρια θα είχε νόημα να προσπαθήσουν να σε παρασύρουν σε λάθος επιλογές μόνο για τα φανάρια της ποσειδώνος και τα λιμανάκια στη βουλιαγμένης βράδυ σαββάτου και με στοίχημα τις άδειες, μόνο που θα ταν για άλλα μηχανάκια
άρα συμπερασματικά
κάνε ότι σου λέει ο φίλος σου στην κρήτη, για να χτίσεις άποψη
|