View Single Post
Παλιό 09-12-2009, 14:43
zitsos Ο/Η zitsos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Δηλεσι
Μoto: μα φυσικα bmw gs 1200
Talking ΠΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΑ

Ερχονται γιωρτες και νομίζετε οτι ο zitsos δεν θα χτιπήσει εισται πολύ γελασμένει .....παρτε μία ιστοριουλα για φταξουμε την διαθεση μας !!!
Πριν πολα πολα χρονια τέτειες μέρες εψαχνα για δουλειά -στη κοζανη απο εκει ειμαι- ρωτω εδω ρωτώ εκει , βλέπω μία αγγελια εξω απο πιτσαρια οτι ζητητε πιτσιρικάς για ντιλιβερι!!! Εδω ημαστε και θα ΚΆΝΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ θα ειμαι πάνω σο μοτορι!!!
Πρωτη μέρα στην δουλειά μου λένε να πρωσέχω να κάνω γριγορα και να μην με γράψουν οι μπάτσοι!!!
Ολα καλα λοιπόν οι πρωτες παραγκελείες πηγένανε καρφι και ητανε όλοι εφχαρηστημένει!!!Σε μία απο τις παραγκελείες μου σε ένα φανάρι βρισκο το Γιαννη τον κανατα!!
-Που εισαι ρε ζιτσο ? αφισαμε τις πιστες και πιασαμε τις πιτσες!!
-Ρε γιαννακι ακομα γελάνε με την προηγουμενη κανατια που εφαγες δεν εμαθες?
-Τωρα το εχω φτιάξει παμε μια μεχρι το γύπεδο να σου μαθω πως σκοράρει ο γρυγορός?
-ΦΥΓΑΜΕ ! του λέω , και με το που ανάβει πρασινο ξεκιναμε σουζα εγω το κακομιρο το χοντακι με το κουτι πισο τρείς πιτσες ενα πινερλι μια σαλατα ΤΟΥ ΣΕΦ ΚΑΙ 5 ΚΟΚΑΚΟΛΕς που να παει!!
Πρωτη σροφη στο μαναβι τον ΜΑΝΟΛΗ να κατι τα λαχανα το χομα απο τις πατατες και κατι καφάσια που ητανε μεσα στημ μέση του δρομου-λεμε τωρα- τον περνάω όπως ο ροσι τον λορετζο μεσα απο το χόμα!!! δευτερη στροφη απο μεσα απο την πλατια ξιστα απο την φατνη να το χορταρακια που ειχανε πεταξει τα πιτσιρικια να κατι μπαλονια να ο αγιος βασιλης που δεν μας ειδε το μπροστινο απο το παππι δεν εντεξε την πιεση και το πινερλι εφιγε προς το κατσικάκι της φάτνης οι πήτσες στους μαγους με τα δώρα και οι κοκακόλες στον αγιο βασσίλη!!!
Ββεβαια μου δοσανε μια δευτερη ευκερια απο την δουλειά και δεν με διοξανε μια που θ ΕΦΤΑΧΝΑ μονος μου το σερβις απο το παπι γιατι τους είπα οτι σε ενα δρομο ενας τρελος ερχοτανε καταπάνο μου και τα φρένα δεν πιασανε και να του βάλω εγω φρένα και να το σημαζέψω...
-Πωπο ρε παιδι μου τι θΑ ΠΑΘΕΝΕς να το φτιάξεις να το φτιάξεις!!
Παω λοιπόν και του περνάω καινουργια λαστιχα φρενα τατακια αλησηδα γρανάνια ντιζες , ολα τα πεταω ολα μεσα στο κουτι και πάω την πρωτη παραγλελια , θελουνε στρωσημο το τακακια βεβαια νασου ενα εντο !! το πισο το φρένω θελει σφιξυμο νασου και ενα νρτιφτ και λιγο καπνο να ξεμηρησει το λαστιχο και λιγο τελικιασμα για να στρωσουν τα δοντακια στα γραναζια και να φιγει το αρομα απο την αλησηδα!!
Φτανω στην παραδηση της παραγκελιας δεινω την σακουλα με τα πραγματα και με κειτάζει παράξενα ο τυπος!!
-ΣΥΓΝΟΜΗ αλλα η αποδηξη λέει οτι κανουν 20.000 δρΑΧΜΕς !!
-Ε!! ΟΤΙ ΛΈΕΙ η αποδηξη! του λέω!
-Στα παρακάτω λεει κατι για γραζανια και τΑΚΟΚΙΑ εγω δεν παρ'αγκιλα τυποτα τέτεια και στην πίτσα μεσα τη τρισδιαστατα σχέδια ειναι αυτά!!!
-ΩΧ!! ΠΑΠΑΤΑ μου μηριζετε!!τα τρισδιαστατα ητανε τα ανταλακτικα που ειχα βγαλει και με τα αεροπλανικά που ακανα για να στρωσω τον παππιο γεινανε ενα με την πίτσα!!!
Βεβαια οπώς φανταζεστε δεν με αφισανε να πάω αλλη παραγκελεια!!!
Κλαλες γιωρτες σε όλους θα τα ξαναπούμε!!!
Reply With Quote