09-12-2009, 16:58
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Νίκαια
Μoto: ΘΥΜΑ ΚΡΙΣΗΣ
|
|
Απάντηση: ΠΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΑ
Μπράβο Μήτσο είσαι και ο πρώτος Πιτσαράς   
Ένα δώρο από μένα να πάνε καλά αυτά που θα'ρθούνε!
"
Έρχονται γιορτές και νομίζετε ότι ο zitsos δεν θα χτυπήσει είστε πολύ γελασμένοι ..... πάρτε μία ιστοριούλα για φτιάξουμε την διάθεση μας !!!
Πριν πολλά πολλά χρόνια τέτοιες μέρες έψαχνα για δουλειά -στη Κοζάνη απο εκεί είμαι- ρωτώ εδώ ρωτώ εκεί , βλέπω μία αγγελία έξω από πιτσαρία ότι ζητείται πιτσιρικάς για ντιλιβερι!!! Εδώ ήμαστε και θα ΚΆΝΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ θα είμαι πάνω στο μοτόρι!!!
Πρώτη μέρα στην δουλειά μου λένε να προσέχω να κάνω γρήγορα και να μην με γράψουν οι μπάτσοι!!!
Όλα κάλα λοιπόν οι πρώτες παραγγελίες πηγαίνανε καρφί και ήτανε όλοι ευχαριστημένοι !!!Σε μία από τις παραγγελίες μου σε ένα φανάρι βρίσκω το Γιάννη τον κανατά!!
-Που είσαι ρε ζιτσο ? αφήσαμε τις πίστες και πιάσαμε τις πίτσες!!
-Ρε Γιαννάκη ακόμα γελάνε με την προηγούμενη κανατιά που έφαγες δεν έμαθες?
-Τώρα το έχω φτιάξει πάμε μια μέχρι το γήπεδο να σου μάθω πως σκοράρει ο γρήγορος?
-ΦΥΓΑΜΕ ! του λέω , και με το που ανάβει πράσινο ξεκινάμε σούζα εγώ το κακόμοιρο το χοντακι με το κουτί πίσω τρεις πίτσες ένα πεϊνιρλί μια σαλάτα ΤΟΥ ΣΕΦ ΚΑΙ 5 ΚΟΚΑΚΟΛΕς που να πάει!!
Πρώτη στροφή στο μανάβη τον ΜΑΝΟΛΗ να κάτι τα λάχανα το χώμα από τις πατάτες και κάτι καφάσια που ήτανε μέσα στη μέση του δρόμου-λέμε τώρα- τον περνάω όπως ο rossi τον lorentzoμέσα από το χώμα!!! δεύτερη στροφή από μέσα από την πλατιά ξυστά από την φάτνη να το χορταράκι που είχανε πετάξει τα πιτσιρίκια να κάτι μπαλόνια να ο άγιος Βασίλης που δεν μας είδε το μπροστινό από το παπί δεν άντεξε την πίεση και το πεϊνιρλί έφυγε προς το κατσικάκι της φάτνης οι πίτσες στους μάγους με τα δώρα και οι κοκακόλες στον Αγιο Βασίλη!!!
Βέβαια μου δώσανε μια δεύτερη ευκαιρία από την δουλειά και δεν με διώξανε μια που θα ΕΦΤΙΑΧΝΑ μόνος μου το σέρβις από το παπί γιατί τους είπα ότι σε ένα δρόμο ένας τρελός ερχότανε καταπάνω μου και τα φρένα δεν πιάσανε και να του βάλω εγώ φρένα και να το συμμαζέψω...
-Πωπω ρε παιδί μου τι θΑ ΠΑΘΑΙΝΕΣ να το φτιάξεις να το φτιάξεις!!
Πάω λοιπόν και του περνάω καινούργια λάστιχα φρένα τακάκια αλυσίδα γρανάζια ντίζες , όλα τα πετάω όλα μέσα στο κουτί και πάω την πρώτη παραγγελία , θέλουνε στρώσιμο το τακάκια βέβαια να’σου ένα εντο !! το πίσω το φρένο θέλει σφίξιμο να’σου και ένα ντριφτ και λίγο καπνό να ξεμυρίσει το λάστιχο και λίγο τελίκιασμα για να στρώσουν τα δοντάκια στα γρανάζια και να φύγει το άρωμα από την αλυσίδα!!
Φτάνω στην παράδοση της παραγγελίας δίνω την σακούλα με τα πράγματα και με κοιτάζει παράξενα ο τύπος!!
-ΣΥΓΓΝΩΜΗ αλλά η απόδειξη λέει ότι κάνουν 20.000 δρΑΧΜΕς !!
-Ε!! ΟΤΙ ΛΈΕΙ η απόδειξη! του λέω!
-Στα παρακάτω λέει κάτι για γρανάζια και τακάκια εγώ δεν παράγγειλα τίποτα τέτοια και στην πίτσα μέσα τη τρισδιάστατα σχέδια είναι αυτά!!!
-ΩΧ!! ΠΑΤΑΤΑ μου μυρίζετε!! τα τρισδιάστατα ήτανε τα ανταλλακτικά που είχα βγάλει και με τα αεροπλανικά που έκανα για να στρώσω τον πάπιο γίνανε ένα με την πίτσα!!!
Βέβαια όπως φαντάζεστε δεν με αφήσανε να πάω άλλη παραγγελία!!!
Καλές γιορτές σε όλους θα τα ξαναπούμε!!!
"
Last edited by pepax66; 09-12-2009 at 17:00.
|