View Single Post
Παλιό 14-12-2009, 09:52
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250
Προεπιλογή Απάντηση: ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ .....ιιιιιχχχχχααααααααά....!!!!

"ΚΙ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ MANUAL"

Eίναι η υπογραφή ενός μέλος του φόρουμ, που νομίζω ότι ταιριάζει εδώ (και όχι μόνο)

2. Όροι πρόσβασης και χρήσης στο GSForum

Το GSForum, προσφέρει τις υπηρεσίες του υπό τους κάτωθι όρους χρήσης τους οποίους ο επισκέπτης/χρήστης/μέλος των σελίδων του δικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε επίσκεψη/χρήση των σελίδων του GSForum μόνον εφόσον τους αποδέχεται πλήρως. Οι όροι χρήσης μπορούν να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση εφόσον παραστεί ανάγκη, με παράλληλη δημοσίευσή τους στην παρούσα θέση και ισχύουν για όλους τους επισκέπτες/χρήστες του GSForum, όσο και για τα εγγεγραμμένα μέλη του.

Παρακαλείστε να διαβάσετε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης του φόρουμ πριν την εγγραφή ή επίσκεψή σας, και να ανατρέξετε όποτε χρειαστείτε στο παρακάτω κείμενο για όποια αναγκαία ή χρήσιμη διευκρίνιση.

Οι Όροι Χρήσης θεσπίστηκαν για την διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των συζητήσεων σε αυτό το forum, την αποφυγή προβλημάτων, παρεξηγήσεων και απρόβλεπτων καταστάσεων, και μπορούν να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή σύμφωνα με την κρίση του Administrator ή και των διαχειριστών και χωρίς προειδοποίηση.

Ως μέλος, είναι υποχρέωσή σας να τηρείτε προσεκτικά τους κανόνες αυτούς και να τους σέβεστε, συμβάλλοντας στη διατήρηση του φιλικού και γόνιμου περιβάλλοντος και παράλληλα διευκολύνοντας το ήδη δύσκολο έργο των διαχειριστών του GSForum.

Το GSForum είναι ένα βήμα ελεύθερης, όμως όχι και ανεξέλεγκτης ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των μελών του. Ως τέτοιο βήμα, ενθαρρύνει τη συμμετοχή, τον εποικοδομητικό διάλογο και την καλοπροαίρετη κριτική, όταν αυτά εκφράζονται με ευπρεπή και πολιτισμένο τρόπο.

Το GSForum δεν αποτελεί μέσο προσωπικής ανάδειξης, διαφήμισης ή προβολής, ούτε πεδίο προσωπικών αντιπαραθέσεων.

H εγγραφή και η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες του GSForum σημαίνει πλήρη αποδοχή των παρακάτω όρων.

Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με την αντιπαράθεση των συμφουριτών σε επίπεδο ιδεών, εξάλλου αυτό φόρουμ ωφείλει την επιτυχία του και στο ότι δεν περιορίζεται αποκλειστικά σε θέματα μόνο για μηχανές, από εκεί όμως εώς τα postarismata με τις προσωπικές αντιπαραθέσεις με χαρακτηρισμούς και λογοπαίγνια επιπέδου δημοτικού άντε και 1ης Γυμνασίου (μου είπες, σου είπα, αυτός άρχισε πρώτος. κ.λ.π,) νομίζω ότι αδικούν όλους όσους είμαστε ΜΕΛΗ αυτού του φόρουμ μιας και χαρακτηρίζουν και το φόρουμ και όχι μόνο αυτούς που τα γράφουν.
Reply With Quote