Θέμα: ESA + ΔΙΣΚΟΣ
View Single Post
Παλιό 15-12-2009, 17:38
wet & dirty Ο/Η wet & dirty βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: athens
Μoto: R1200GS ADVENTURE & UNIVEGA ALPINA HT-550
Προεπιλογή Απάντηση: ESA + ΔΙΣΚΟΣ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
δηλαδη στα ΚΤΜ,η αλλαγη δισκου γινεται δωρεαν;;;;;;;;;;εγω σε GS του 07,με 67000 χλμ, ο δισκος μου ειναι μια χαρα και σε κουβεντα με μηχανικο στο γερακα,μου ειπε οτι ανετα φτανεις τα 100000 χλμ,αρκει να οδηγας με σεβασμο και γνωριζοντας οτι το εργαλειο μονο για κοντρες στα φαναρια και σουζες ΔΕΝ ειναι φτιαγμενο..................εσυ που εισαι και στην επαρχια,δεν νομιζω οτι πρεπει να εχεις ανχος ,για τετοιες ζημιες

κοιτα δωρεαν δεν ειναι αλλα ειναι με τα μισα χρηματα....οτι μηχανη και να παρεις πρεπει να κανεις και την αναλογη χρηση..τωρα αν σου ειπε ο μαστορας στον γερακα οτι κραταει 100.000 χιλ οκ αλλα κοιτα και λιγο του Vtheo sta 40.000 χιλ.1 μηνα η μηχανη στο συνεργειο....δεν προσπαθω να πω οτι τα ktm ειναι καλητερα απο τα bmw αλλα πως να το κανουμε ειναι ποιο φθηνα στα ανταλλακτικα...!!

δεν μπορω να δεχτω απο μαστορα επισημο να σου λεει οτι το μηχανακι δεν ειναι για ζορια ενω εχει δαπανιση η μαμα bmw αρκετες χιλιαδες ευρω σε εποικινωνια που σου λεει οτι η bmw παει χωμα ποταμια κτλ

δεν σου κρυβο οτι ενας λογος που πουλησα την bmw μου ηταν οταν ακουσα μαστορα να μου λεει ...καλα πας αυτη την μηχανη στο χωμα?????δεν ειναι για χωμα μην κανεις μαμακιες!!!!

Last edited by wet & dirty; 15-12-2009 at 17:44.
Reply With Quote