Σχετικά με το γεγονός ότι πιο πολύ γράφουν οι παθόντες από τους μη παθόντες οφείλεται σε ένα βασικό νόμο τςη διαφίμησης που έελι ότι ........
- ένας ευχαριστημένος πελάτης μιλάει σε τρεις (3)
- ένας δυσαρεστημένος μιλάει σε επτά (7)
Επίσης, δεν έχει και πολύ ενδιαφέρον να γράψει κάποιος .... λοιπόν εγώ έχω ένα GS του 04 και δε μου παρουσίασε ποτέ τίποτα.
Θυμηθείτε πόσο πιασάρικο ήταν το θέμα της γιαγιάς αρκούδας ....
Από την άλλη πάλι, η αξιοπιστία μιας εταιρείας είναι κάτι που ζυμώνεται με τα χρόνια και την ακολουθεί.
Η BMW έχει αντικειμενικά πολλές περισσότερες αστοχίες με τα GS από ότι η Honda με τα Varadero της. Και κάτι ακόμα ..... το γεγονός ότι στα Honda καίγονται οι ανορθωτές είναι τόσο αναμενόμενο ώστε κανείς δεν ενοχλείται από αυτό. Το γεγονός ότι οι Africa μέναν από 2 και μόνο λόγους (αντλία βενζίνης / ανορθωτής) επίσης δεν αποτέλεσε πρόβλημα ή αναστολή για την επιλογή της.
Το αδιαφορικό από την άλλη, ή η μονάδα ABS ή η αντλία φρένων αποτελούν πρόβλημα διότι
δεν έχουν τόσο συχνή επαναληψιμότητα σα βλάβες και επίσης κοστίζουν και ένα βαπόρι λεφτά όταν συμβούν.
Πάντως είναι πολύ ενθαρυντικό να ακούεει κανείς πως μια GS 1200 έκανε όλα αυτά τα ταξίδια χωρίς πρόβλημα. Πολύ θα ήθελα να μας πει ο ιδιοκτήτης τι χιλιόμετρα έχει το μηχανάκι του.