View Single Post
Παλιό 18-12-2009, 20:37
ThanDim Ο/Η ThanDim βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Καλαμάτα
Μoto: R1200GS 05
Προεπιλογή Απάντηση: R1200GS 5 ετών χωρίς προβλήματα!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
το παρακτω δεν το εγραψα εγω....
Επειδή το έγραψα εγώ, το έγραψα έτσι:

"Πρώτα είχα 2 transalp. Καλά τα Honda, δεν σπάνε δεν λυγάνε αλλά ( 1ον ) με αντίστοιχα χλμ και ηπιότερη χρήση ήταν - εμφανισιακά - σε χειρότερη κατάσταση - και είμαι ψύρας ρε γμτ....! (2ον) Δεν είναι μηχανές που μπορούν να σε εξιτάρουν με τον χαρακτήρα τους!"

Επείδή είχα Honda on off....
- η ποιότητα στα υλικά είναι πολύ κατώτερη (σκουριές, τριξίματα και θαμπωμένα πλαστικά),
- η οδηγική τους συμπεριφορά δεν μπορέι να συγκριθεί (όντως τα ΤΑ έχουν πρόβλημα με ταλαντώσεις στο τιμόνι.... για Vara δεν ξέρω),
- η τεχνολογική στασιμότητα της Honda σε αυτού του τύπου μηχανή (on-off) καταδικνύει την απαξίωση της. Το βάρος έχει πέσει σε άλλο κομμάτι της πίτας και εδώ συντηρείται με έτοιμες λύσεις.
- Το δίκτυο αντιπροσώπων της απλά ....δεν υπάρχει! Ο ίδιος ο Σαρακάκης δε μπορεί να σταθεί απέναντι στον πελάτη και υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ παράπονα. Τον τελευταίο καιρό μετά την ανακατανομή που έγινε, κάτι διαφαίνεται να αλλάζει αλλά ....θα δείξει!

Όλα αυτά τα έχω ζήσει και συνεχίζω να τα ζω μέσα από το επίσημο club της Transalp (που είμαι και ιδρυτικό μέλος ) οπότε μπορώ να σταθμίζω τις 2 καταστάσεις.

Ξερω πως με μια ΤΑ θα είχα λιγότερο άγχος (μην πάθει αστοχία) σε ένα ταξίδι - ταλαιπωρία σαν αυτό του Μαρόκο. Όμως ξέρω πως δεν θα μπορούσα να κάνω αυτό το ταξίδι με ΤΑ γιατί το μηχανάκι δεν θα κατάφερνε να γυρίσει in one piece... (τρόπος του λέγειν... ) γιατί η νοοτροπία κατασκευής και το στήσιμο του δεν είναι για τέτοια. Καλά, το Vara εκτός των άλλων δεν θα μπορούσε και λόγω βάρους (πρακτικά πράγματα)....

Έτσι, για μένα, ηταν ουσιαστικό να ικανοποιεί η μηχανή τις ανάγκες μου και όχι να πιέζομαι στα πλαίσια της "σιγουριάς μιας Honda". Τουλάχιστον μέχρι τώρα δε με έχει διαψεύσει!!
Reply With Quote