Απάντηση: ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000?
Πλησιαζω τα 80.000κμ με adv`07.Στα οποια εχουμε κ λεμε:μια αλλαγη μπαταριας(με αφησε στις διακοπες μου περυσι το προπερσι το καλοκαιρι) κ μαλλον θα βαλω μια odyssey,μια επανακληση για αλλαγη του ρελε της τρομπας βενζινης(προ διμηνου) κ αλλη μια επανακληση για αλλαγη του antenna ring-immobiliser.Α!κ μια επισκευη της τσιμουχας του αξονα εξοδου(ανεξοδα..!)Απο οταν τελειωσε η εγγυηση,κανω τα σερβις μονος μου(πιστευω πως αν πιανει λιγο το χερι,ειναι 1000 φορες καλυτερα απο οποιοδηποτε συνεργειο-το καλυτερο σερβις το κανεις μονος σου!),λαδια κινητηρα,σαζμαν,διαφορικου,φιλτρα αερα(κν,μονο καθαρισμα-λαδωμα),λαδιου,αλλαγη τακακια,μπουζι,ρυθμισμα βαλβιδων κ συγχρονισμος σωματων ψεκασμου(με το Twinmax)Aντιπροσωπεια μονο για αναλωσιμα κ για οτι εκακτο,αν τυχει κ για περασμα στον εγκεφαλο κ τσεκαρισμα φρενων-abs.Πλυσιμο ΠΑΝΤΑ κ ΜΟΝΟ στο χερι απο εμενα(μου παιρνει γυρω στο 3ωρο-ειμαι ψειρας...) κ οχι στη πιεση στο βενζιναδικο απο (τους κατα τα αλλα συμπαθεσταστους) πακιστανους κ υστερα να λεω ξυνοντας την κουτρα μου:τι επαθε το`ερμο?Το μηχανημα μου πιστευω οτι δουλευει `τζιτζελονι` κ φτου μη το ματιασω ελπιζω να σπασω `κατοσταρα` κ χωρις να παω για δισκο-πλατω(το οποιο δεν το ζοριζω,στο φαναρι παντα νεκρα κ αφημενο το συμπλεκτη,κ δεν το κυνηγαω στις εκκινησεις...),αλλα αν χρειαστει μαλλον θα παιξει ο κεραμικος της Touratech...Αυτα τα ολιγα απο εμενα,ελπιζω να μην σας κουρασα.Παντα φιλικα,stukas.
|