22-12-2009, 12:28
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Mπραχάμι - Αθήνα
Μoto: Τη "Χιονάτη"
|
|
Απάντηση: Κρανιοεγκεφαλική κάκωση και αναβάτης μοτο
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Σαββίδης
Κάποτε γνώρισα ένα γιατρό μοτοσικλετιστή που ήταν πολύ γνωστός στα φόρουμ του χώρου !! Πολύ γνωστά ήταν και τα πολλά ταξίδια του και οι πολλές μοτο που είχε αλλάξει …..!!!
Χάρηκα για την γνωριμία και αμέσως σκέφτηκα να η ευκαιρία για μια συνεργασία με έναν γιατρό που θα βοηθούσε στην πληροφόρηση των μοτοσικλετών …….ήμουν τόσο σίγουρος για την συνεργασία η έστω να μου δώσει τις πληροφορίες αν δεν έχει ελεύθερο χρόνο ……
Του έκανα την πρόταση και η απάντηση ήταν , Γιώργο εσύ θα προσπαθήσεις να σώσεις ίσως ένα …..εγώ καθημερινά καλούμε να τους σώσω όλους …. Όπως καταλαβαίνεις δεν έχω χρόνο για τέτοια …..
Μου κόπηκαν τα πόδια ! Λύγισαν τα γόνατα μου χωρίς να το καταλάβω , όταν άκουσα την απάντηση του !
Δεν μπορούσε να το χωρέσει ο νους μου πως ένας γιατρός με πολλά χρόνια μοτοσικλετιστικής ιστορίας δεν σκέφτηκε ότι είναι καλλίτερα να προβαίνουμε πριν γίνει το κακό, παρά να τρέχουμε όταν γίνει ! Ίσως για αυτό δεν είχε ελεύθερο χρόνο για μάθηση ……..το αστείο είναι ότι ακόμα γράφει για διάφορα θέματα ….και έχει ένα ιδιαίτερο ύφος και άποψη για τα διαφορα θέματα …..αλλά για το θέμα που γνωρίζει λογο επαγγέλματος τσίποτα ! Μου θυμίζει κάποιους από τους αυτοδίδακτους μηχανικούς που κρατούσαν μυστικά από τους βοηθούς τους και πελάτες ……
Άραγε πως θα ήταν ο Έλληνας αν ο καθένας μας έδινε και λίγες χρήσιμες πληροφορίες από το επάγγελμα του ???
Υς “Συνάδελφε” Nοτη !
Χαίρομαι για σένα και σου θυμίζω ότι η γνώση είναι το μοναδικό αγαθό που μεγαλώνει όταν την μοιράζεσαι !!
|
Γιώργο η αλήθεια είναι πως κανείς μας δεν έχει τον ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθεί με όλα όσα θα ήθελε! επειδή όμως το θέμα μοτοσυκλέτα αφορά όχι μόνο το χόμπυ αλλά κυρίως τις ζωές νέων ανθρώπων υπόσχομαι να βοηθήσω όπου μπορώ! Θέλει όμως πολύ ψάξιμο και μελέτη για να μη δημοσιεύει κανείς κουταμάρες γιατί από όσα διαβάζω και τα στοιχεία είναι λίγα και τα θέματα που αφορούν την ασφάλεια του μοτοσυκλετιστή αμφιλεγόμενα σε πολλά σημεία!
Νότης
|