αντί να προτιμάς να κοκκινίζεις εκείνα τα κομμάτια της παραγράφου, δες πως την ξεκινάω (έπρεπε να το βάλω και εγώ με bold και κόκκινα μάλλον)
δεν με προβληματίζει τίποτα από αυτά, δεν έχω ένσταση στο ποιος είναι εδώ, γιατί κλπ.
δεν ξέρω γιατί δεν είναι σαφές αφού το λέω ευθέως
η... περιέργεια μου είναι αν τελικά ο σκοπός είναι η παρέα (και διευκρίνισα μερικούς τρόπους ακόμα για να υπάρχει και να συνεχίζει αυτή η παρέα) ή το πως θα κάνουμε... αντιπολίτευση
ακόμα και αυτό, ακόμα και αυτό (το λέω δυο φορές μπας και το πιστέψετε) δεν με νοιάζει - αλλά να φτάνουμε να είμαι εγώ ο... συνοδοιπόρος (οκ πλάκα κάνω στη λέξη που διάλεξα αλλιώς θα έβαζα "γραφικός") επειδή λέει ΚΑΛΑ για την μηχανή που καβαλάει μέσα στο φόρουμ που φτιάχτηκε βασικά για αυτή ακριβώς τη μηχανή... ε οκ, τι να πω μετά από αυτό
για να το πιάσουμε λίγο "απ' έξω" εδώ βλέπουμε 1-2-3 "συνοδοιπόρους" να λένε ελεύθερα το θάψιμο τους (και καλά κάνουν δημοκρατία έχουμε), αλλά δεν είναι τόσο ελεύθερος αυτός που θα πει το... αντίθετο! ήδη σε ένα thread έχω βγει υπάλληλος της BMW και μη-μοτοσυκλετιστής επειδή το έκανα αυτό
προσωπική αντιπαράθεση δεν υπάρχει από την πλευρά μου γιατί τουλάχιστον από εδώ, ξέρω (και θέλω) να ξεχωρίζω τη παρουσία μέσα σε ένα forum από τον άνθρωπο όταν τον ζεις από κοντά