View Single Post
Παλιό 23-12-2009, 17:56
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: GS1200 Adv - πότε να την πάρω ;;;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty Εμφάνιση μηνυμάτων
τωρα για χαρη αντιπόσεων αν καποιος θελει να κανει την τριχα τριχια αυτο το ξαναλέω ειναι δικο του πρόβλημα
αυτό το επιστρέφω σε... πολλά επίπεδα
περί αξιοπιστίας BMW
περί του πόσο βαριές είναι οι κουβέντες μου
κλπ.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty Εμφάνιση μηνυμάτων
αλα θα κανει καποιος να διαβάσει και αυτος..μην ξεχνάμε οτι και εγω ειχα bmw και μπορει να ξαναπάρω ποτε δεν ξερεις.. δεν μπορει να λεει ο καθενας ενα ατομο γραφικο χωρις να τον γνωριζει απο κοντα η τουλάχιστων τον τροπο σκέψης του..κατα τα αλλα καθετρ και γράφει...................................................................................................................(προσωπική αντιπαράθεση δεν υπάρχει από την πλευρά μου γιατί τουλάχιστον από εδώ, ξέρω (και θέλω) να ξεχωρίζω τη παρουσία μέσα σε ένα forum από τον άνθρωπο όταν τον ζεις από κοντά
εγώ δεν νιώθω εν μέσω παρεξήγησης, αν εσύ θες να νιώθεις έτσι, ελεύθερα (θα φτάσω να χρωστάω και συγνώμη σε λίγο - αλλά το λέω από τώρα μην το περιμένετε)

για να ξαναερχόμαστε στο πως ξεκινήσαμε: άποψη δεν είναι "η γενική άποψη οτι κλπ. κλπ." (από πότε η δικιά σου - ή η δικιά μου - είναι ΓΕΝΙΚΗ, δεν ξέρω)... το να λέμε τέτοιες γενικότητες, είναι θάψιμο, τώρα εσύ βάφτισε το όπως θέλεις

Last edited by NLS; 23-12-2009 at 17:58.
Reply With Quote