View Single Post
Παλιό 28-12-2009, 16:17
edmark Ο/Η edmark βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Καλαματα
Μoto: R1200GS 12/2008 Facelift
Προεπιλογή Απάντηση: οδηγός αγορών από ebay( με ολίγη χούμορ)

Σωστα εγω προσωπικα ψωνιζω απο E-Bay εδω και 6 χρονια, εχω κανει πανω απο 400 αγορες οι περισσοτερες απο Αγγλια και γερμανια αλλα και δεκαδες απο Αμερικη χωρις κανενα προβλημα, μοναχα το θεμα του τελωνειου θελει λιγο προχοχη οπως προ-αναφερατε για την τιμη να μην αναγραφη ανω των $50 και ολα καλα, οι τιμες εχουν τεραστιες διαφορες απο την Ελληνικη αγορα και με λιγο υπομονη και πολυ ψαξιμο μπορεις να βρεις απιστευτες προσφορες, σημαντικο βεβαια ειναι να κοιτας το feedback του καθε πωλητη πριν προχωρησεις σε bid και παντα βοηθαει ενα ωραιο ευγενικο e-mail του τυπου: "hello i'm interested in bidding on your i-phone but i live in Athens Greece so i'm asking you if i can bid and if thats ok please inform me on the cost of postage with parcelforce 24 (πακετα ανω των 3κιλων), royal mail first class (πακετα εως 3κιλα) thanks inadvance for your quick reply and i hope to do buisness with you soon , regards Ilias" για να ξερεις προκαταβολικος και ποσο θα κοστησει η αποστολη.............Αυτα ελπιζω να βοηθησα και εγω
Reply With Quote