Θέμα: super tenere 2010
View Single Post
Παλιό 06-01-2010, 21:40
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: super tenere 2010

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ekatontarxos Εμφάνιση μηνυμάτων
............................................,βαλανε καλυμμα για να μην παθεις έγκαυμα αν τις ακουμπήσεις,όμως οποισδηποτε μπορει να δει ότι είναι υπερβολικα κοντα στους μηρους,απλως δεν τους βολευε σχεδιαστικά επειδη είναι στενη η ουρά.Φαινεται δεν εχεις ταξιδεψει ή δεν ε'ίσσαι παθών,με πλαινες μπαγκαζιερες για να μαθεις ότι οτιδήποτε αλλοιώνεται (υγρα,φαρμακα,φιλμ κλπ ΔΕΝ το βαζουμε στη μπαγκαζιερα της εξατμισης).
Δεικτης βενζίνης Οχι δα...που θα μας βγαλεις χρηστικοτερο το λαμπακι από το δείκτη!!!Οσον αφορά τα GS,και στο 1100 και στό 1200 ξέρω με απόλυτη ακρίβεια πόση βενζίνη έχω,δεν καταλαβαίνω τα περί αναξιοπιστίας,εκτος και αν μπερδευονται οι αναβατες και από τό τριπ κομπιουτερ που λαμβανει υπόψιν και αλλους παραγοντες,στροφές κλπ
...........
γνωμη σου και σεβαστή!!!!!!

Παντως η BMW εχει κανει 4 αναθεωρησεις στο συστημα (φλοτερ) του δεικτη βενζινης απο το 1999 και μετα τις οποιες και διαφημιζει σε καθε νεο μοντέλο που βγαζει αφου ηταν και ειναι γνωστη η αναξιοπιστια του σε αυτα που δειχνη!

Οσο για το αν εχω ταξιδεψει τριβαλιτσος η οχι σε πληροφορω οτι απο το 1988, με το τοτε ΧΤ μου, ταξιδευω ΜΟΝΟΝ τριβάλιτσος και στην βαλιτσα απο την μερια της εξατμισης (στο ΧΤ και τα Αφρικα ηταν μονο δεξια ενω στα βαραντερο κι απο την δεξια και απο την αριστερη μερια) βαζω τα παντα απο ολα αυτα που αναφερεις (φαρμακα, αρωματα, φιλμ κ.λ.π.) και ποτε δεν αλοιωθηκε τιποτε!! αλλα, ξεχασα, εγω καβαλαω Γιαπωνεζικα τα οποια εχουν λυμενα τα ''θεματακια'' αυτά!!!
Reply With Quote