View Single Post
Παλιό 07-01-2010, 02:49
syan Ο/Η syan βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R12RT
Προεπιλογή Απάντηση: Θα ήθελα μια ενημέρωση; (σε PM δεν με χαλάει)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
πρώτα από όλα: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! "
Καλή χρονιά και σε σένα και ότι επιθυμείς!
Απόσπασμα:
λοιπόν... δυστυχώς θα την "κοπανήσω" από εδώ - για πολύ συγκεκριμένους λόγους:"
Αυτό να το πάρουμε σαν καλοπροαίρετη απειλή;
Απόσπασμα:
...δεν μου άρεσε καθόλου η αντίδραση των admins απέναντι σε έναν χρήστη, για τον οποίο μπορεί να είχαν και 110% δίκιο, απλά δεν το μάθαμε ποτέ ούτε γούσταρε κανείς να μας εξηγήσει... όχι για λόγους κουτσομπολιού, για λόγους που εξήγησα εκεί (αν θέλετε βρείτε τα ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ thread και διαβάστε)... δυστυχώς ή ευτυχώς από εκείνες τις εποχές του "Αποφασίζουμε και Διατάσσουμε", έχουν φύγει... παρά λοιπόν ότι δεν είχε γίνει κάτι ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ (αν και στην τελευταία απάντηση που έλαβα από admin δεν μου άρεσε το ύφος ούτε να μου "φωνάζουν" χωρίς λόγο), ως διαμαρτυρία σε αυτή τη συμπεριφορά (και για την ηρεμία μου κλπ.) θα το γυρίσω σε απλός παρατηρητής (αραιά και που και αυτό) "
Δεν υπάρχει λόγος να εξηγούμε σε όλα τα μέλη για τις προθέσεις και τους λόγους των πράξεών μας ούτε πρέπει να δικαιολογήσουμε το ύφος της στιγμής του admin...οσο για το αν το γυρίσεις σε απλός παρατηρητής, είναι προσωπική επιλογή, οπότε ούτε αυτό θα το πάρουμε ως απειλή.
Απόσπασμα:
παρένθεση: ο georgep μπορεί πια να συνεχίζει αμέριστα την.. προσφορά του (δηλ. "εξηγήστε με 1376 τρόπους γιατί η BMW και η GS είναι αίσχος και γιατί οι Ιάπωνες και ειδικά η Honda και ειδικά το Varadero είναι καλύτερα" χωρίς να του τη σπάω εγώ "
Ειπες σε προγούμενο σου ποστ οτι η ελευθερία κάποιου σταματάει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου...Σύ είπας! Θα το χαρακτήριζα κι αυτό ανώριμο, διότι θα πρέπει να γνωρίζεις, πρίν αντιγράψεις φράσεις ρητών, οτι η ελευθερία για τον καθένα είναι σχετική όπως είναι σχετικά και η κάθε ιδέα, γνώμη, σχέση, ορισμός κτλ. Ασε λοιπόν τον GeorgeP να εκφράζει τις θεωρίες του.
Απόσπασμα:
ως... προσφορά μου με την αποχώρηση, θυμίζω αυτό το thread:

http://www.gsforum.gr/%CE%A7%CF%81%C...etiquette.html"
Σε ευχαριστούμε για την προσφορά παρ' όλο που δεν λέει και πάρα πολλά..
Απόσπασμα:
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ οι admins να το διαβάσουν... ειδικά εκείνοι που τους αρέσει να επικαλούνται "όρους του φόρουμ" - είναι ευκαιρία να βελτιωθείτε και να βγάλετε και τα defaults με μεγάλα bold γράμματα λες και τα post σας είναι "ανώτερα" των άλλων - μπορείτε φυσικά να με αγνοήσετε, στο κάτω κάτω τι ξέρω εγώ... πόσο καιρό να έχω στο Internet, στα BBS, ως αναγνώστης, στέλεχος ή και ιδρυτής ...δεν χρειάζεται να ξέρετε - το θέμα είναι να δείτε αν έχω δίκιο, χωρίς να παραθέτουμε παράσημα και γαλόνια δίπλα "
Σε ευχαριστούμε που μας δίνεις την ευκαιρία να βελτιωθούμε...για το αν ασχολείσαι δε με τους υπολογιστές απο πιτσιρίκος, μάλλον άργησες διότι υπάρχουν καλύτεροι και εμπειρότεροι στο forum ( αν εννοείς πρωτεία).
Απόσπασμα:
...γενικά θα μπαίνω περιοδικά αλλά μόνο για να ενημερώνομαι και μόνο στα threads που ο τίτλος τους έχει κάτι να μου πει (είπαμε φεύγω, δεν είπαμε ότι είμαι χαζός να χάνω πιθανές ενημερώσεις σχετικά με αυτό που καβαλάω)
Αν συνεχίσεις με το ίδιο σκεπτικό που κρύβει ανασφάλειες και φοβίες σχέσεων...τι να πώ, ..όλα συζητιούνται!
Ζητώ συγγνώμη για το απότομο των απαντήσεων αλλά αν σκεφθείς καλύτερα πιστεύω πως θα καταφέρεις να αντιληφθείς το άκομψο, απαιτητικό έως και προκλητικό στύλ του γραπτού σου λόγου!!
Πάντως ότι κι αν κάνεις στην ζωή σου ευχές και πάλι για μια χαρούμενη χρονιά!!