07-01-2010, 15:30
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R12RT
|
|
Απάντηση: Θα ήθελα μια ενημέρωση; (σε PM δεν με χαλάει)
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS
μάλιστα - κέρνα τον και μια μπύρα από μένα όταν θα πάτε στην επόμενη έξοδο
άμα σας πετύχω σας δίνω τα χρήματα
αν χρειαζόταν απάντηση το post μου και μάλιστα με τέτοιο στυλ (και μάλιστα είχε και "μπράβο" από κάτω) το αφήνω στην κρίση των υπολοίπων
αν ότι έγραψα είτε από πάνω, είτε γενικότερα σε αυτά τα 1000+ posts μου, είναι για να το πετάξετε στα σκουπίδια (κατά την άποψη σας), πετάξτε το, δεν χρειάζεται να το κάνετε και επιδεικτικά (αν και σε πολύ κόσμο τελικά αποδεικνύεται ότι αρέσει η επίδειξη ακόμα και όταν την καταδικάζει)
|
Το ποιός θέλει να επιδεχθεί είναι καταφανές και δεν σχολιάζεται!
Απόσπασμα:
..έπρεπε πάντως να το συζητήσεις με Arka ή με τον Νίκο γιατί εκείνοι δεν κράτησαν τέτοιο ύφος (και ειδικά ο πρώτος θα είχε και λόγο ίσως να είναι πιο "έντονος") και απορώ γιατί το κάνεις εσύ ουσιαστικά και στο όνομα του forum... εκτός αν συζητήθηκε και ήταν καλύτερα να το κάνεις εσύ αυτό παρά εκείνοι (δεν θέλω να το πιστέψω αλλά είναι άξιο αναφοράς ως πιθανότητα) - αν όχι, τότε καλό είναι τους πληθυντικούς να τους κάνεις ενικούς γιατί μιλάς για τον εαυτό σου
|
Δεν έγινε καμμιά συζήτηση και εκπροσωπόντας το forum έχω το δικαίωμα να γράφω στον πληθυντικό και να θίγω θέματα σοβαρότητας όπως η περίπτωσή σου!
Απόσπασμα:
τέσπα ελπίζω το post σου να σε "ανέβασε" στα μάτια που ήθελες να ανέβεις - και σ' ανώτερα - και admin σου εύχομαι
|
Οι άνθρωποι ανεβαίνουν στα μάτια των άλλων με τον χαρακτήρα τους και την λογική που τούς διέπει και όχι με ποσταρίσματα όπως εσύ πιστεύεις ...(πολύ φτωχή εκδοχή)!
Απόσπασμα:
..πάντως θα ήθελα αυτό το thread να σταματήσει με δικό μου post (γι' αυτό και ξανα-έγραψα - και μόνο εδώ)... το ζητάω δηλαδή
|
Το thread θα σταματήσει όταν εμείς κρίνουμε οτι είναι ανάξια η περαιτέρω συζήτηση.
[/QUOTE]
Γενικά κερνάς τον κόσμο με ανωριμότητες διότι δεν κατάλαβες τίποτα απο τα γραφόμενα...Τα βλέπεις όλα δυστυχώς πολύ επιπόλαια και αυτό είναι που σε καταδικάζει στα μάτια τών συμφωνούντων!
|