View Single Post
Παλιό 07-01-2010, 17:43
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: Θα ήθελα μια ενημέρωση; (σε PM δεν με χαλάει)

δεν σας εμποδίζει κανείς

φαίνεται κάποιοι να χάνετε το νόημα - εγώ οκ την κοπανάω πρόβλημα μου (τελικά όπως το θέσατε, δικό μου είναι)... επειδή μάλλον ξεχνάτε το γιατί (!), την κοπανάω για κάτι που δεν με αφορούσε καν ούτε με επηρέαζε, ούτε τίποτα, αλλά ήταν λάθος η αντιμετώπιση του και έπρεπε κάποιος να το πει... η κίνηση μου δεν σας κούνησε ούτε φιλαράκι στο δασάκι σας, αντί να δείτε γιατί να την έκανα, προτιμήσατε να βρείτε ευκαιρία να μου την πείτε (λίγο λιγότερη υστεροβουλία δεν θα έβλαπτε - αν θέλατε τόσο να το κάνετε δεν χρειαζόταν να περιμένετε την ευκαιρία αυτή)

τέσπα τα εφέ αυτής της κακής αρχής θα τα δείτε πολύ μετά από το τελευταίο μου post και ΜΑΚΑΡΙ (πραγματικά μακάρι) να βγω λάθος - πραγματικά γιατί το gsforum το είχα θεωρήσει μια μικρή όαση (και ίσως και γι' αυτό με ταρακούνησε το θέμα που με κάνει να φύγω περισσότερο) - δεν λέω ότι δεν είναι (ξέρετε κάποιοι τι βρώμα κυκλοφορεί γενικότερα), λέω ότι από μια λάθος στροφή (μοτοσυκλετιστές είστε, με καταλαβαίνετε), πας αντί Θεσ/νίκη στα Γιάννενα χωρίς να το καταλάβεις