View Single Post
Παλιό 16-01-2010, 19:49
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250
Προεπιλογή Απάντηση: Δεν πληρώνω διόδια!!!

Εγώ εδώ έχω ένα πρόβλημα γιατί από την μία πλευρά και θέλοντας να γίνουν οι δρόμοι ασφαλείς λέω ναι να πληρώσω και δεν με πειράζει που είναι ιδιώτες αρκεί να κάνουν την δουλειά και να την κάνουν σωστά, έχει να κάνει με το ρητό "ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΚΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ "

Από την άλλη όμως πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας, τα οποία αν δεν κάνω λάθος, όπως όλα τα τέλη είναι ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ, που είναι η ανταπόδοση ;

Γιατί για παράδειγμα στην Γερμανία που έχει από τα καλύτερα εθνικά δίκτυα δεν έχει διόδια και οι δρόμοι πέρα από το οδόστρωμα καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές (βιολογικός καθαρισμός ομβρύων υδάτων πριν βγουν στον υδροφόρο ορίζοντα). Ελάτε να σας δείξω εδώ στο Μενίδι κάτω από την Αττική οδό τα λούκια που ρίχνουν ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ το νερό της βροχής μέσα σε παραπόταμο του Κηφισού.

Και για να καταλήξω γιατί ξέφυγα, οι ίδιοι εργολάβοι που μέχρι τώρα έχουν κατασκευάσει ότι υπάρχει ατην Ελλάδα από άποψη υποδομών με την ευθύνη και τον έλεγχο του δημοσίου και τα έχουν κάνει όπως τα έχουν κάνει γιατί τώρα να κάνουν σωστά την δουλειά τι έχει αλλάξει δηλαδή ;

Πάρτε τα Τέμπη, μην μου πει κανείς ότι έτυχε η κατολίσθιση να συμπέσει με το άνοιγμα των τούνελ, απλά δεν είχαν γίνει οι μελέτες που έπρεπε για λόγους μείωσης του κόστους πάντα, και τώρα....
Reply With Quote