
18-01-2010, 10:11
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs
|
|
Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!Artisti Macaroni
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από point zero
Αυτα ειναι ...... ξερετε ποσα σε εστιατορια επικρατουν παρομοιες συθνηκες ....
Εστιατορια ειχαν οι γονεις μου ολα τους τα χρονια , επισεις εχω δουλεψει σε πολλα εστιατορια που ειχαν παρομοιες συνθηκες εντος κουζινας ....πιστεψτε με ειναι πολλα ..
Στην Ψαροταβερνα ολα τα παλια ψαρια γινονται ψαροσουπα , μπουγιαμπεσα , μπουργετο , οι παλιες γαριδες - γαριδες κοκτειλ τυχον αρπαγμενα κρεατα γινονται γιουλμπαση .. παλια λουκανικα - σπεντζοφαι ( φαγητα με εντονη γευση πολλα σκορδα κλπ ετσι ωστε να μην μυριζουν ) Φυσικα παλιο αλευρι , μακαρονια , ρυζι , οσπρια με μυγακια , σκουληκακια και αλλα πλασματα του ζωικου βασιλειου απλα περνουν απο κοσκινο !!! το χυμα κρασι οσο μενει απλα μαζευεται και πουλιεται ξανα ...
Φυσικα υπαρχουν και πολλα καθαρα εστιατορια που δεν εχουν καμια σχεση με τα παραπανω αλλα ειναι σχετικα δυσκολο να τα ξερει ο καθε ενας μας απ' εξω ..
|
και να πεις οτι δε τα ξερουμε...τα ξερουμε!αλλα...
|