24-01-2010, 21:47
|
 |
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS ADV - R 1200 RT - X9 500 EVO - VESPA 200E '86
|
|
Απάντηση: Ζητείται AFRICA TWIN XRV 750 '92-'95
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
να παρε ενα παραδειγμα: - δευτερευοντα αξονα του Αφρικα στην Αγγλια εχει μονον 124 ευρο!!!!!! Στην Ελλαδα 225!!!!
- Οι τρεις φουρκετες στο σαζμαν κοστιζουν 124ε και οι τρεις μαζι!!!!! και
- πιστονια 0.25 (πρωτο ρεκτιφιε) κομπλέ με ελατηρια 230ε και τα δυό!!!
- καδενες με τις γλυστρες της που και οι δυό μαζι (2 καδενες + γλυστρες και τεντωτηρες ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙς ΔΥΟ) κανουν 210ε!!!
Δηλαδη για τα πιο βασικα ανταλλακτικα χρειαζεσαι 680ε πες 700 με κανενα κουζινετο (7ε τα μεγάλα 5 τα μικρα)
Για το βαραντερο π.χ. 1500ε δεν σε φτάνουν!!! Α, και να μην το ξεχασω, φυσικα οι παραπανω τιμες δεν ειναι απο τον εδω αντιπροσωπο ετσι? Ο εδω για ολα αυτα πρωτον τα δινει επι παραγγελια με αναμονη εβδομαδων και δευτερον θα υπολογιζεις Χ 0,5 τουλαχιστον στο καθενα!!
Εχω να αγορασω ανταλλακτικα απο τον εδω αντιπροσωπο 10-15 χρόνια!!!! Τα παντα απο φιλτρο λαδιου μεχρι δεν ξερω κι εγω τι τα βαζω σε μια παραγγελια υπολογιζοντας τα κμ που κανω, ετσι θα του παραγγείλω 3 φιλτρα λαδιου και δυο αερα συν ενα σετ τακακια γυρω γυρω!! Ετσι αν αναλογιστεις οτι εδω το καθε σετ τακακια στοιχιζει 47ε (συνολο 141ε) και απο το εξωτερικο πληρωνω 115ε, το φιλτρο λαδιου 10 εδω 8 εξω,και το φιλτρο αερα 40 εδω 28 εξω εχω ενα κερδος σημαντικό νομιζω! Τα εξοδα αποστολης αν δεν βιαζεσαι ειναι 10ε για ολα αυτά αλλα επι 3 πλην των τακιων που αλλαζονται πιο αργα!!!!
|
Thanks Gerge ....
To βάζουμε στα υπ' όψιν ....