View Single Post
Παλιό 01-02-2010, 10:26
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Το GS Forum κόβει την πίττα του - Κυριακή 31 Iαν 2010

Απο το 1981 που εχω δικια μου μοτοσυκλετα παντα ειμουν και ειμαι μελος σε διαφορα ''clubs'', λεσχες μοτοσυκλετας και τωρα φορουμς!! Εχω λοιπόν παρεβρεθει σε ''κοπές πιτων'' τουλαχιστον 28!! αν και καποιες χρονιες πηγαινα σε 2 και 3 εκδηλωσεις για την κοπη της πιτας του τάδε ετους!!!!
Σαν την προχθεσινη εκδηλωση ομολογω οτι πρωτη φορα παρευρεθηκα!!!! Η παρεες (λες και ολοι οι παρευρισκομενοι ειμασταν γνωστοι απο τα παλια), το μερος (που αληθεια το ξετρυπωσατε?), η οργανωση (αυτη κι αν ηταν αψογη), ηταν οτι χρειαζοταν ΑΥΤΟ το φορουμ για να κλεισει με απολυτη επιτυχια το 2009!!!!!

Ευχομαι του χρόνου να ξαναβρεθουμε ΟΛΟΙ μαζι σε ενα ανάλογο ομορφο μερος σε καποιο άλλο μερος της Ελλαδας! Οσο μακρια και να ειναι απο την Αθηνα πιστευω οτι η συμετοχη θα ειναι η ιδια!! Εξάλλου τα BMW φτιαχτηκαν, και διδαξαν και τους υπόλοιπους, για να αλωνιζουν τους Εθνικους δρόμους του κοσμου!!!

Νικο, Δημητρη
Σας ευχομαι παντα το καλλυτερο, στις οικογενειες σας, στις δουλειες σας, στο φορουμ και παντου με οτι καταπιανεστε και παντα με υγεια!!