View Single Post
Παλιό 01-02-2010, 13:12
Carduelis Ο/Η Carduelis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Mπραχάμι - Αθήνα
Μoto: Τη "Χιονάτη"
Προεπιλογή Απάντηση: Τους ξεχάσαμε..

Mexicanos

Γιατί τόσο ευαισθησία για τα 111 άτομα της κερδοφόρας γρίπης???
Μπας και ξέρεις καμμιά αρρώστια που οι εταιρείες να χαρίζουν το φάρμακο? Σε πληροφορώ ότι το κόστος θεραπείας των περισσότερων ασθενειών είναι πολλαπλάσιο.

Έχεις αναλογιστεί ότι αυτοί οι άνθρωποι ίσως έφευγαν και χωρίς τη γρίπη??
Εσύ που το αναλογίζεσαι τι προτείνεις σε όποιον έχει κι άλλα προβλήματα υγείας και κολλήσει και Η1Ν1? ευθανασία?? εκτός κι αν εννοείς οτι δεν υπάρχουν θύματα από τη γρίππη και είναι ..ιδέα μας!

Εχεις ψάξει να βρεις πόσοι άνθρωποι κάθε χρόνο πεθαίνουν από την απλή γρίπη??Μ εαυτούς ποιος ασχολείται??
Και ασχολούμαι και το έχω ψάξει. Επειδή εσύ όμως δεν το έχεις ψάξει να σε ενημερώσω οτι δεν υπάρχει καν σύγκριση και δεν μπορεί να γίνει σύγκριση. WHO | Comparing deaths from pandemic and seasonal influenza

Τέλος κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτή η γρίπη δεν ήταν ποτέ επιδημία (μεγάλη σημασία αυτή η λέξη)
Και επιδημία και πανδημία ήταν. Δεν ήταν του μεγέθους που αρχικά ίσως φοβόμασταν ή που μπορούσε να προβλεφθεί. Αυτό όμως τί σημαίνει για σένα? οτι κακώς ασχοληθήκαμε? Αν είχε γίνει το αντίθετο δηλ μικρότερες προβλέψεις και μεγαλύτερη επιδημία θα ήταν καλύτερα?

και ότι όλα γίνονταν για το κέρδος γι'αυτό και οι Γερμανοί μας κόλλησαν στον τοίχο
Δεν ξέρω από που ενημερώνεσαι αλλά μια και αναφέρεσαι στους Γερμανούς σε πληροφορώ ότι η Γερμανία και ο υπουργός τους Υγείας ( 36 χρονών, Βιετναμέζικης καταγωγής) Bundesministerium für Gesundheit - Leitung συνεχίζει να συστήνει το εμβόλιο γιατί συνεχίζει να έχει θύματα. Βέβαια όπως ώφειλε επαναδιαπραγματεύεται με τις εταιρείες την ποσότητα των εμβολίων που είχε προπαραγγείλει. Informationen zur Neuen Grippe Schweinegrippe Impfen Pandemie Influenza Impfung - Verhandlungsergebnis mit Impfstoffhersteller Άλλοι το λένε ####τούμπα, εγώ ορθολογικό επαναπροσδιορισμό με βάση τις πραγματικές πλέον ανάγκες και όχι τις αρχικά υπολογιζόμενες.

Φίλε μου μην ξεχνάς ότι οι παρενέργειες του εμβολίου (αν υπάρξουν) μπορούν να εμφανιστούν και αρκετά αργότερα που μπορεί να μην το μάθει κανένας μας
Το εμβόλιο δεν δρα θεραπευτικά αλλά προληπτικά ! Δεν ξέρω παρενέργειες που μπορεί να εμφανιστούν σε.. 100 εκατομμύρια ατόμων που εμβολιάσθηκαν παγκόσμια μέχρι στιγμής και να μην τις μάθουμε ποτέ!

Άλλωστε δεν υπάρχουν στοιχεία αν κάποιος από τους 111 είχε κάνει ήδη το εμβόλιο......
Κανείς από τα θύματα δεν το είχε κάνει αν υπονοείς οτι το έκαναν και δεν ήταν αποτελεσματικό. Οχι μόνο στη χώρα μας αλλά και παγκόσμια. Εκτός κι αν υποστηρίζεις μια παγκόσμιας έκτασης συγκάλυψη των παρενεργειών του εμβολίου από όλες τις υγειονομικές υπηρεσίες όλων των κρατών!

Ξέρεις τον αριθμό των ανθρώπων που αρρώστησαν και ξεπέρασαν την γρίπη χωρίς εμβόλιο??
Κάνεις το ίδιο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι. Ο όρος πανδημία είναι επιδημιολογικός και γεωγραφικός. Πανδημία δεν σημαίνει όποιος αρρώστησε θα πεθάνει. Ευτυχώς αυτό συμβαίνει μόνο σε ελάχιστα νοσήματα. Οποιοδήποτε νόσημα μπορεί να προληφθεί με τον εμβολιασμό ωφείλουμε να το εξαλείψουμε, ασχέτως αριθμού θανάτων.

Καλό θεωρώ είναι να μην τοποθετούμαστε για το εμβόλιο.
Προφανώς όμως εσύ τοποθετείσαι και μάλιστα υποστηρίζοντας τα αντίθετα από όσα λένε τα Υπουργεία Υγείας σε όλον τον κόσμο και ο WHO.
Ήθελα να ακούσω και μια πρόταση στο τι να κάνουμε και όχι στο τί να μην κάνουμε!
Άν είχες την ευθύνη να συμβουλέψεις αρρώστους, παιδιά, έγκυες τί θα τους έλεγες να κάνουν?
Reply With Quote