View Single Post
Παλιό 01-02-2010, 16:09
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Προεπιλογή Απάντηση: Το GS Forum κόβει την πίττα του - Κυριακή 31 Iαν 2010

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Ζουρλαμενοι Gsακηδες/ΚΤΜακηδες και εγκάθετοι BMWακηδες, πρέπει να ξαναπάτε σχολειο για να μαθετε να αποκρυπτογραφειτε που (χρονολογικα) απευθυνεται μια προταση!!!! Διαβαστε το παρακατω ποστ μου οπου αναφερω σε χρόνο Αόριστο (δίδαξαν) γεγονοτα του παρελθοντος και οχι σημερινα!!!

Σημ: Αόριστος=

• χρόνος ρήματος ο οποίος δηλώνει συνοπτικά κάτι που έγινε στο παρελθόν
τρέχω - έτρεξα, παίζω - έπαιξα

[QUOTE=GeorgeP;120906].................................Οσο μακρια και να ειναι απο την Αθηνα πιστευω οτι η συμετοχη θα ειναι η ιδια!! Εξάλλου τα BMW φτιαχτηκαν, και διδαξαν και τους υπόλοιπους, για να αλωνιζουν τους Εθνικους δρόμους του κοσμου!!!
....................................................................................................

Δηλαδη αγαπητοι ζουρλαμενοι και εγκαθετοι αυτο εγινε και παει και τελειωσε πια!! (Το κλαμα για την BMW)

Λοιπόν και περαν της πλάκας τωρα, δεν πιστευω να αμφιβαλει κανείς, οσο εγκαθετος της οποιας εταιρειας και να ειναι, οτι απουσια του R80GS εκει καπου στην δεκαετια του '80 και τις νικες του στο γνησιο Paris-Dakar κανενα απο τα σημερινα Βαραντερο, Αφρικα, Τiger, ΚΤΜ adve κ.λ.π. δεν θα υφισταντο!!! Ακομα με ΧΤ 600 και XLR 600θα ταξιδευαμε!!!

Οχι δηλαδη οποιος εχει αντιρηση να μου το πει να του εξηγησω!!!
[/QUOTE]
τσιμπησε............
ετσι σε θελουμε αγορι μου............