View Single Post
Παλιό 02-02-2010, 10:30
ace_gln Ο/Η ace_gln βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: chalkida
Μoto: gs 1200 r 2007
Προεπιλογή Απάντηση: Λαμπες R 1200 GS?

θα πω και εγω τη γνωμη μου στα γρηγορα ...
ειχα xenon κινεζικα με 120 € στο transalp και εκανα τουμπες απο το φως τους , ηταν απιθανο. στο gs ενω χρησιμοποιω 4000κ ακριβο και καλο κιτ 280 € (και καλη τιμη-340 € αρχικη) δεν εχω τρελλαθει ... το φως ειναι πιο λευκο απο τα πρηγουμενα που ειχα στο transalp και σιγουρα πιο δυνατα ... αλλα ουδεμια σχεση στο ευρος του φωτος (ειδικα η μεγαλη σκαλα ειναι για πεταμα )
το συμπερασμα κατα τη δικη μου αποψη ειναι πως φταιει ο καθρευτης μας και γνωριζω παρα πολυ καλα πως δεν φτανει μονο το κιτ με ballast και λαμπες για να κανουν την τελεια διαφορα ... αλλα χρειαζεται ολο το 'φαναρι' να ειναι xenon για να μπορει να τα δεχτει και να εχεις τελεια αποτελεσματα !!!
ναι εχουν διαφορα απο τα αρχικα φωτα ... αλλα οχι οτι περιμενα ή καλυτερα οτι ειχα δει στην προηγουμενη μοτοσυκλετα ...
τωρα οσων αφορα τα προβολακια ... δεν ειναι ουτε αφανεις ... ουτε φανεροι ηρωες ... το φως τους ειναι ανυπαρκτο και δεν βοηθαει εμενα προσωπικα πουθενα ...(touratech oxi xenon).
Σ' αυτο ισως χρειαζομαι και την βοηθεια σας γιατι σε μια βολτα μας διεκρινα πως καποια αλλα προβολακια φαινονταν απο τον καθρευτη μου να σκοτωνουν ...ενω τα δικα μου ειναι λιγο ψοφια

ελπιζω να μην σας κουρασα
Reply With Quote