Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
Μπορείς να το δεις κ από τη ....... σοβαρή του πλευρά ;;;;;
|
μεγάλη κουβέντα είπες Νικόλα!!!!!!
η πραγματικότιτα ειναι οτι κανεις μα κανεις δεν έχει χρήματα....και μην μου πει κανεις οτι έχει χχχχ χρήματα στην τράπεζα και θα την περάσει γιατι αυριο μπορει να μην έχει τιποτα.το θεμα ειναι οτι πρεπει να μαθουμε να ζουμε χωρις τραπεζες για την υγεια της οικονομιας.....ειμαστε ολοι σε ασχημη κατασταση και πρεπει να κανουμε σοβαρές σκεψεις επιβίωσης......μην μου το παιξει κανενας χαι και καλα εγω εχω πεντε σπιτια η ειμαι στο δημοσιο κτλ.πρεπει να καταλάβουμε οτι
δεν έχουμε τιποτα ολα ειναι ρευστά....λογικα αρκετοι θα γνωρίζετε οτι απο την παγκόσμια οικονομία σε πραγματικό χρήμα υπάρχει μόνο το 3% και ολα τα αλλα ειναι χαρτια...(μετοχες κτλ.)
που θα φτάσουμε????κανεις δεν μπορει να γνωρίζει....ολα αυτα ειναι πρωτόγνωρα για όλους μας.
λύση υπάρχει????μην μου πει κανεις για την κυβέρνηση...που δεν ξέρουν που τους πάν τα 4
το λαθος ειναι μερικά golden boy που ζουν σε εναν δικό τους κόσμο και νομίζουν οτι ειναι βολεμενοι επιδη σημερα πέρνουν
5.000 ευρό....επιρεάζουν και εμάς με την παραμύθα αυτή.....πρεπει να ρωτήσουμε γιαγιάδες και παπούδες πως ζουσαν
πριν 40 χρόνια και να κάνουμε το ίδιο σε πρώτη φαση για να μπορουμε να ζησουμε λίγο αξιόλογα...
παίδες ειμαστε ολοι σε ασχημη φαση και πρέπει να κανουμε βήματα εμεις πρωτα!!!!!
μερικοι θα πουν καλα έμεις θα φτιάξουμε την κρίση???και απαντώ οχι αλλα πρεπει να ζησουμε.....