View Single Post
Παλιό 04-02-2010, 10:29
kostas-patra Ο/Η kostas-patra βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: α
Προεπιλογή Απάντηση: Να ρωτησω κατι εσας τους BMW-ακηδες;

1100gs
σχεδόν πάντα τριβάλιτσος, πλέον

κεντρική: δυό κράνη, ένα το δικό μου βάλε βγάλε και ένα της συζύγου ή δικό μου για όποιον επιλέξω να πετάξω κάπου αν χρειαστεί

δεξιά: αδιάβροχο κάτω σε σακούλι, αδιάδροχο πάνω σε σακούλι, 1 ζευγάρι κάλτσες, 1 μπλουζάκι και μια φόρμα, για όταν θα χω γίνει παπί, από καμιά ξαφνική νεροποντή

αριστερή: εργαλεία, κομπρεσεράκι αέρος και φορτιστής, μπουκάλι λάδι, χταπόδια, σχοινί και χώρος για την τσάντα με το κολατσιό

την κεντρική την έβαλα, χωρίς να είμαι εντελώς σίγουρος αν την ήθελα, τελικά η καλή μου την ήθελε περισσότερο από μένα, σαν ασφάλεια, χωρίς να ακουμπάει βέβαια ποτέ. επηρεάζει τα μάλλα την οδηγητική συμπεριφορά της μηχανής, αλλά με τις ταχύτητες που πάω δεν έχω θέμα

οι πλαινές παίζουν τον ρόλο τους, όταν σου γέρνει και τελικά πέφτει η μηχανή στο πλάι, σηκώνεται πιο εύκολα και σπάει μόνο το *&^(*%^%$^&% το μπροστινό φλάς
σοβαρά, για κίνηση εντός πόλης, αν και δεν πολυβολεύουν, μόνο μια φορά έχω γδάρει πόρτα κάποιου και αυτό γιατί νόμιζε κείνος οτι το golf είναι παπί για να κάνει χωσίματα ανάμεσα σε αυτοκίνητα
Reply With Quote