Θέμα: R1100Rt
View Single Post
Παλιό 05-02-2010, 13:27
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: R1100Rt

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mataleon Εμφάνιση μηνυμάτων
Ωραια δεν με γνωριζετε ουτε προκειται φιοτι πουλαω τη μηχανη. Αν προσεβαλα καποιον με την εκφραση χωρις παζαρια δεν το εκανα επιτηδες απλα συμβαινει συνεχεια να μου κανουν παζαρια. Συγνωμη αν εθιξα καποιον. Δεν προσπαθω να κανω τιποτα μεσω του forum σας παρα μονο αν κανεις ενδιαφερεται να αγορασει μια μηχανη που ετυχε να πουλαω.
Αν παρολα αυτα συνεχιζει να σε εκνευριζει αγαπητε "συναδερφε" η αγγελια μου απλα μπορεις να τη σβησεις (εχεις αυτη την εξουσια).
Επειδη λοιπον δεν ηξερα τι ακριβως πρεπει να κανω για να βαλω μια αγγελια ζηταω για 100 φορα συγνωμη αν εθιξα καποιον και οπως σου ειπα ειναι στο χερι σου αν θες να σβησεις αυτο το ποστ
Εξισου φιλικα
Φίλε μου, έτυχε να σου απαντήσει ένα από τα εγκυρότερα και πιο αξιοσέβαστα μέλη του φόρουμ αυτού, ο GeorgeP, που αν είχες κάνει τον κόπο να περιδιαβείς λίγο τις σελίδες του φόρουμ θα καταλάβαινες το ποιόν του ανθρώπου και τις γνώσεις του. Η προτροπή που σου έδωσε, με σκοπό να σε διευκολύνει στο να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, που είναι η πώληση της μηχανής σου, ήταν καλοπροαίρετη και συμβουλευτική.
Reply With Quote