View Single Post
Παλιό 05-02-2010, 18:49
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]
Προεπιλογή Απάντηση: Tαξίδι σε 5 ηπείρους

Αγαπητέ φίλε Εκατόνταρχε, έτσι όπως το λες είναι, αλλά η διαφήμιση αυτή όπως είπαν και οι προλαλήσαντες είναι για να ονειρεύονται οι μελλοντικοί αγοραστές μεγάλων μοτοσυκλετών.

Είναι γνωστό ότι ελάχιστοι από τους κατόχους τέτοιων "ταξιδιάρικων" μηχανών τις έχουν χρησιμοποιήσει για ταξίδια, θα έλεγα ένα 5-10% περίπου από αυτούς.

Γνωρίζω αρκετούς που έχουν μηχανές "τούμπανα" και σχεδόν ποτέ δεν τις έχουν πάει ούτε μέχρι την Κόρινθο. Προχτές συζήταγα με ένα συνάδερφο που έχει μία GS για 7 χρόνια και μου είπε αυτό ακριβώς χαρακτηριστικά για την Κόρινθο.

Εξ' άλλου δες πόσες GS κυκλοφορούνε στο κέντρο, (μου έχει τύχει μια φορά να έχουμε σταματήσει 4 GS σε ένα φανάρι!!!) και πόσες βλέπεις όταν ταξιδεύεις εκτός. Προσωπικά μου έχει τύχει σε διαδρομή 400χλμ να δω μία ή καμμία (στην Ελλάδα, γιατί στο εξωτερικό - B. Ευρώπη - οι 8 στις 10 μηχανές είναι boxer)

Οι κατασκευάστριες εταιρίες το ξέρουν πολύ καλά αυτό και εκεί σκοπεύουν. Αυτά που πρόσεξες εσύ στο "οδοιπορικό" του Γιαπωνέζου, ούτε και μεις οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν τα προσέξαμε καν...

Βλέποντας "το ψάρι" όμως μια "παλιά" Honda και τον Made in Japan Φιλέα Φογκ, σου λέει: "¨Πωωω... φαντάσου τι θα κάνουν οι σημερινές!!!" και... τσουπ, παίρνει ένα Varadero και την πατάειειει...!
Reply With Quote