View Single Post
Παλιό 18-02-2009, 02:52
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie
Προεπιλογή Απάντηση: εκδρομή ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟ 21-22 φεβρουαρίου

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από xvitos Εμφάνιση μηνυμάτων
Εμείς αδερφέ κανονίζαμε για Σ,Κ. Και ο καιρός θα είναι χάλια. Τώρα για την ανοιχτή πρόσκληση...άστα να πάνε....Πάντως χωρίς να δεσμεύω κανένα άλλο μέλος, άμα ανεβέναμε και ΑΜΑ συναντιόμαστε, μπορεί "κάποιοι" (δηλ. ένας)από την άλλη παρέα να έβλεπε κάποιους από μας και να ξίνιζε και εγώ τα ξινά δεν τα μπορώ.Μου φέρνουν αναγούλα στο στομάχι.
Καλά χιλιόμετρα να έχετε και ακόμα καλύτερα να περάσετε.
Φίλε Χρήστο,
προσωπικά, σε καμμιά περίπτωση δεν αμφισβητώ τα κίνητρα και τις προθέσεις του φίλου μας Μάνου.
Προφανώς ο Μάνος εξέφρασε τον προβληματισμό του σχετικά με την αντιμετώπιση των μελών μας από κάποιο ή κάποια άτομα του άλλου forum.

Όπως και να' χει πιστεύω πως πρέπει να κοιτάζουμε μπροστά, να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να μην αφήνουμε τη μιζέρια και την κακομοιριά του χθες να μας φθείρουν και να μας κρατούν στάσιμους.

Σε κάθε περίπτωση εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια του Μάνου και στέκομαι στα λόγια του: " Εγω απλα γουσταρω την ψηφιακη παρεα σας και θα ηθελα καποια στιγμη αυτη η παρεα να παρει σαρκα και οστα μεσα απο καποια συναντηση...".

Φίλε Μάνο,
μαζί σου.
Reply With Quote