Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από egine1
Πίγα μια βόλτα σίμερα με την κενοθργια γερμανιδα μου στην αττικη οδο...
και παρατίρισα οτι μετα τα 170-180 το τιμονη μου ετρεμε σαν τρελό..αμεσοσ πιγα στον πα.... και τον ροτισα αν τη ειναι αυτο γιατι φοβιτηικα μιν εχει φαέι κανα στούκο το μηχανάκι και ο πολιτησ δεν μου είπε τιποτα αλλα εκίνοσ μου είπε πωσ δεν ειναι αυτο απλα θέλη ακτινολόγιση η αλαγη το λάστιχο...πια είναι η γνόμη σας?και αν είναι για ακτινολόγιση που να πάω γιατι πιγα σε ενα στην Λ.Αλεξάνδρας χέρετε διπλα στο γίπεδο και μου ζίτισε 120 ευρό.
|
Ακτινολογηση 120ε????????????????/ ειναι τρελος ο ανθρωπος!!!! Η ακτινολογηση ειτε ποδηλατου ειναι ειτε μοτοσυκλετας ειναι
η ιδια ακριβως διαδυκασια!!! Παιρνει απο 10 λεπτα μεχρι και μια ωρα αν προκεται για ακτινες κοντες και χοντρες!! Αν θελει ακτινολογηση μπορεις να το διαπιστωσεις μονος σου ανεβαζοντας την μοτο στο κεντρικο σταντ, καποιος σου πιεζει το πισω μερος για να σηκωθει ο εμπρος τροχος κι εσυ γυρνας την ροδα με δυναμη ωστε να παρει 5-6 στροφες ελευθερα κοιτωντας τον τροχο στην μεση του!!! Αν κανει μια ζιγκα ζαγκ τροχια θελει ακτινολογηση, αν οχι δεν θελει!! Για μεγαλυτερη ακριβεια κανεις την ιδια διαδυκασια μεχρι το ανασηκωμα του εμπρος τροχου, μετα στηριζεις / κρατας ενα κατσαβιδι ¨η στυλο ¨η μολυβι στο καλαμι με την ακρη του να απεχει απο την ζαντα 1 χιλιοστο και λιγοτερο! Γυρνας την ροδα σιγα σιγα (το κατσαβιδι/στυλο/μολυβι ακινητο), αν το στυλο/μολυβι/κατσαβιδι εφαπτεται της ζαντας σε ορισμενα σημεια τοτε χρηζει ακτινολογησης!!
Αλλα........, η ελαχιστα μεχρι λιγο στραβια ζαντα δεν δινει τα συμπτωματα που περιγραφεις!! Ουτε οι βαλιτσες πισω δινουν τετοια συμπτωματα εκτος κι αν ειναι τεζα φορτωμενες και το SAG (η προφορτιση ρυθμιση της πισω αναρτησης) δεν ειναι σωστό!! Τα συμπτωματα που περιγραφεις δινονται ΚΥΡΙΩΣ απο ελαττωματικα ελλαστικα οπερ και συμβαινει ακομα και σε ελαστικα με λιγα κμ επανω τους!!!
Συμβαινει δηλαδη το φαινομενο το λαστιχο να βγει στο εμποριο αψογο αλλα να εχει στραβοχυμενο ενα νημα απο τον μεταλικο του σκελετο! Αυτο το νημα απο μονο του δεν προξενει συμπτωματα αλλα με την παροδο των κμ παρασερνει και τα διπλανα του η καποια απο τα διπλανα / παραδιπλανα!! Αυτο αδυνατιζει τον σκελετο του δινοντας λιγα συμπτωματα, αν προχωρησει κι αλλο δινει πολλα συμπτωματα ακριβως σαν αυτα που αναφερεις!!!
Σημειωσε οτι το καλυτερο βουλκανιζατερ στν κοσμο δεν μπορει να διαγνωσει τετοια αστοχια/βλαβη!!
Για να διαπιστωσεις αν φταιει το ελαστικο πρέπει να φορεσεις ενα άλλο (και μεταχειρισμενο ειναι ΟΚ) και να κανεις μια βολτα να δεις αν σου κανει τα ιδια συμπτωματα ¨η οχι!!!
Ακομα και τελος, τετοια συμπτωματα δινει και η λαθος ρυθμιση της πισω αναρτησης το λεγομενο SAG!! Αν δηλαδη η μοτο οταν ανεβαινεις επανω της το εμπρος μερος ειναι ψηλοτερα του πισω (το φαναρι φεγγει τα αστρα για να καταλαβεις τι εννοω) εχεις σιγουρα τα συμπτωματα που περιγραφεις!!
Ξεκινα απο αυτο πρωτα και μετα πηγαινε στα υπόλοιπα!!
Πληροφοριες για το τι ειναι SAG εδω:
http://www.feelthetrack.com/downloads/Suspension3.pdf, κι εδω
http://www.4strokes.com/tech/racesag.asp
Σημ 1: τετοια προβληματα αιτια ελαστικου όπως περιεγραψα ειχα με τα ΑΝΑΚΕΕ και το διαπιστωσα με τον παραπανω περιγραφομενο τροπο
Σημ 2: Αν χρειαζεσαι ακτινολογηση,
αφου το τσεκαρης με τα ματια σου για να μην στα παρουν τσαμπα, πες μου να σου στειλω με ΠΜ το τηλεφωνο αυτου που θα στην κανει με τα μισα λεφτα!!! Το παραπανω στο λεω και σου εφιστω την προσοχη διότι προχθες καναμε σερβις σε ενα Βαραντερο με 50000κμ το οποιο πληρωνε για φιλτρα αερα, υγρα ψυγειου και δεν ξερω κι εγω τι άλλο τα οποια τα σημειωνε ο εξουσιοδοτημενο στο βιβλιο σερβις και ποτε δεν ειχε αλλαχτει τιποτε απο αυτα!!!! Και δεν ειναι η πρωτη φορά!! Μην πας για ακτινολογηση ενω δεν θελει και πληρωσεις 120ε τσάμπα!!!