Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Arkas
Φίλε Χρήστο,
προσωπικά, σε καμμιά περίπτωση δεν αμφισβητώ τα κίνητρα και τις προθέσεις του φίλου μας Μάνου.
Προφανώς ο Μάνος εξέφρασε τον προβληματισμό του σχετικά με την αντιμετώπιση των μελών μας από κάποιο ή κάποια άτομα του άλλου forum.
Όπως και να' χει πιστεύω πως πρέπει να κοιτάζουμε μπροστά, να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να μην αφήνουμε τη μιζέρια και την κακομοιριά του χθες να μας φθείρουν και να μας κρατούν στάσιμους.
Σε κάθε περίπτωση εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια του Μάνου και στέκομαι στα λόγια του: " Εγω απλα γουσταρω την ψηφιακη παρεα σας και θα ηθελα καποια στιγμη αυτη η παρεα να παρει σαρκα και οστα μεσα απο καποια συναντηση...".
Φίλε Μάνο,
μαζί σου.
|
Σ'ευχαριστω, κι εγω στο ιδιο πνευμα μιλαω...
Οσο για τη συναντηση εχουμε φτασει σχεδον 60 συμμετοχες αν και νομιζω οτι θα ξεπερασουμε τις 70!
οσο για τα ξινισματα... απο την ξινιλα υποφερει περισσοτερο αυτος που την εχει στο στομα του.... και για να μην παρεξηγηθω, εννοω οτι δεν συμφωνω με κανενα ειδους καυγα η στραβωμα σάυτο το επιπεδο της παρεας που κανουμε, και το εχω εκφρασει και τηλεφωνικως κι απο δω κι απο κει...
απο κει και περα, ο δρομος ειναι ανοιχτος....!!!