Απάντηση: Schuberth C3 ή Schuberth S1 Pro?
Φίλε Κωνσταντίνε καταρχήν πρέπει να σου πώ πως έχω και εγώ την ίδια μηχανή και έχω κατασταλάξει σε Schuberth και μάλιστα μεταξύ των 2 που αναφέρεις. Μάλον κλείνω προς το S1 για πολλούς λόγους. Πρώτον πήγα στην αντιπροσωπεία και τα δοκίμασα και τα 2 και μπορω να πώ πως με το S1 αισθάνθηκα πιο άνετα παρ'οτι ειναι full face σε σχέση πάντα με το C3. Δευτερον τα full face πάντα προσφέρουν καλύτερη ασφάλεια απο οτι ενα flip up. Είχα ενα ενδοιασμό όσον αφορά πως κυρίως το θέλω για τουριστική χρήση (προηγούμενο κράνος BMW System 5) αλλά πιστευω πως με το S1 που έχει αρκετά μεγάλη ορατότητα δεν θα έχουμε πρόβλημα. Και τα 2 κράνη είναι ότι πιο αθόρυβο κυκλοφορεί σε κράνος και τέλος είναι πολλοί εκείνοι που μου εχουν πει πως όταν φορέσεις schuberth δεν θα κάτσεις να ασχοληθείς με καμιά άλλη εταιρία. Ενα μείον του S1 σε σχέση με το C3 είναι πως για το πρώτο δεν εχει βγει ακόμη σύστημα ενδοεπικοινωνίας της μαμας αλλά στην αντιπροσωπεία μου είπαν πως εντος ολίγου θα βγει. Παρολα αυτα μπορείς παντα να προσαρμόσεις κάποιο σύστημα αλλης εταιριας πχ Midland
Last edited by evanslam; 16-02-2010 at 15:03.
|