Απάντηση: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ειμαι τρισευτιχισμενος που ειμαι επαρχιωτης με παππου αγροτη και πατερα τρελλο με τα ζωα ...
παντα ειχαμε τις δικες μας κοτες - αυγα - κοτοπουλα - μοσχαρια - γουρουνια + οτι πρασιναδα και φρουτο μπορειτε να φανταστειτε ...
το ζητημα ειναι πως θελει πολυ υπομονη - εξοδα και χρονο για να τρεφεσαι πληρως απο δικα σου προιοντα ... αλλα νιωθεις πολυ καλυτερα μονο και μονο που γνωριζεις το τι τρως ...
οσοι μπορουν και εχουν λιγο χρονο μπορουν οπως λεει ο φιλος τσομπανης να καλλιεργησουν ή να εχουν 5 δικες τους κοτες για τα αυγα και τα κοτοπουλα ... αλλα ας μη γελιομαστε ποια γυναικα θα πνιξει το κοτοπουλο σημερα...? φρουτακια και λαχανικα λοιπον ειναι τουλαχιστον η καλυτερη λυση ...
ενα πολυ ωραιο θεμα και λογο των γνωσεων που εχω (αποφοιτος γυμναστικης ακαδημιας Αθηνων με ειδικοτητα ευρωστια & υγεια που περιλαμβανει διατροφη ) θα προσπαθησω να κανω εναν ωραιο πινακα με το τι πρεπει να περιλαμβανεται στις διατροφικες μας συνηθειες για να γινουμε ολοι οσοι ενδιαφερομαστε λιγο καλυτεροι ... και για Τεταρτη βραδυ... βλεπουμε ...
πολυ ωραιο θεμα ,
bravo...
|