Απάντηση: Άμα δε σε λένε ***********!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vtheo
Μου το έστειλε πριν λίγο ένας φίλος και σας το προωθώ.Άλλο ένα παράδειγμα ενός από τους πολλούς καθηγητές που έχουν κάνει τα πανεπιστήμια της χώρας τσιφλίκια τους!!!
........................................................................................
........................................................................................
ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΟΜΠΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΗ
ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ!
ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ............
|
Πιστεύω πως τέτοια θέματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερη προσοχή και διακριτικότητα.
Δεν μπορώ ούτε να συμφωνήσω ούτε και να διαφωνήσω με τις παραπάνω καταγγελίες.
Κι' αυτό όχι γιατί δεν θέλω να πάρω θέση αλλά γιατί δεν έχω προσωπική γνώση ή πληροφόρηση για το τί συμβαίνει στο οποιοδήποτε τμήμα οποιουδήποτε Πανεπιστημίου στην Ελλάδα.
Το γεγονός είναι ότι με παρόμοια θέματα πράγματι γίνονται "ρόμπες" τιμές και υπολήψεις ανθρώπων που δεν έχουν το ελάχιστο δικαίωμα της απάντησης.
Τώρα αν νομίζει κανείς ότι αυτό εδώ το forum ή και οποιοδήποτε άλλο μπορεί να βρει την παραπάνω οικογένεια και να ζητήσει εξηγήσεις..... μάλλον κάνει κάποιο λάθος.
Μπορούμε να σχολιάζουμε και να ασκούμε κριτική στον οποιονδήποτε αρκεί να μπορεί και αυτός να απαντήσει.
Πιστεύω πως άμεσα πρέπει να διαγραφούν τα ονόματα και οι τίτλοι στο παραπάνω post καθώς και στις απαντήσεις που ακολουθούν.
Υ.Γ. Εάν και εφόσον αληθεύουν οι παραπάνω καταγγελίες είναι κατακριτέες και αποτροπιαστέες!
Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 20-02-2009 at 00:53.
Λόγος: Διαγραφή ονομάτων !!!!!!!!!!
|