View Single Post
Παλιό 23-02-2010, 14:04
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΛΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsompanis Εμφάνιση μηνυμάτων
ρε παιδιά,μόνο οι ασφάλειες των οχημάτων μας καίει?
ξέρετε πόσα συμβολαια ζωής είχαν οι εταιρίες που έκλεισαν?
τι θα γίνουν αυτοί οι άνθρωποι που πλήρωναν μια ζωή?
που θα τρέξουν να βρουν το δίκιο τους? το μόχθο τους?
΄ξέρω οικοδόμο που πλήρωνε απο το 1983.
τρέχει με δικαστήρια (που άν θα γίνουν),απο το καλοκαίρι και δεν ξέρει τι του γινετε!
αυτός (και εγω μαζί του) δεν ξερει απο μετοχές,μικρές μεγάλες εταιρίες,off shore κ.λ.π
ξέρει ότι του έφυγε η μέση για να χτισει το βιός του και τώρα κάποιος γραβατάκιας του τα έκανε γαργάρα.
περιμένετε μόνο, να δείτε τι θα γίνει!
οταν οι περισόετροι το χωνέψουν ότι τα έχασαν..
Tιποτε δεν θα γινει αγαπητε μου!! Οπως και τοσα αλλα ετσι κι αυτο θα γινει ''γαργαρα'' οπως λες κι εσυ!!
Εχω τα παντα στην Commercial Value (Μοτοσυκλετα και ζωης για τον εαυτο μου) αλλα η προειδοποιηση απο τον ασφαλιστη μου, ο οποιος εχει το 87% του χαρτοφυλακιου του σε αυτην, ηρθε εγκαιρα και πριν καμια 15αρια μερες με μετεφερε σε άλλη ασφαλιστικη διασημη και πασιγνωστη!! ημουν τυχερος που συνεπεσε η ληξη του εξαμηνου στην commercial Value με την αρχη στην καινουρια ασφαλιστικη κι ετσι δεν μου φανηκε καθόλου!!!! Οι καλυψεις ειναι ακριβως οι ιδιες και το κοστος το ιδιο (ελαχιστα φθηνοτερο).
Η ιστορια με τις ασφαλιστικες ζωης εχει ξεκινησει εδω και καιρό, την αρχη την εκανε η ING πρωην Nationale Nederlanden η οποια εφυγε απο την Ελλαδα περυσι (εκλεισε τα γραφεια της) αφηνοντας εναν διαχειριστη (λεγε με Ευρωπαικη Πιστη) να διαχειριζεται τα ηδη υπαρχοντα συμβολαια της αφου εχει αναστηλει την εκδοση νεων συμβολαιων!!!!
Θα ακολουθησουν κι άλλες εταιρειες αγαπητοι συναδελφοι, η μια απο αυτες ηδη συζηταει πωληση της σε ιδιωτικο ομιλο του Εξωτερικου αλλα λογω του οτι ειναι σχεδόν κρατικη ακομη δεν εχει σκασει το πεπονι!!!

Αγαπητοι συναδελφοι, σαν πρωην ασφαλιστης στον κλαδο ζωης (1989-1992 στην Nationale Nederlanden) σας συμβουλευω να, οσοι εχετε παλια συμβολαια δηλαδη πριν το 1995, να κανετε ''εξαγορα συμβολαιου'' και να παρετε οτι σας αναλογει!! Σε καποιους αντιστοιχουν αρκετα χρηματα!!! Διότι αυτα τα παλια συμβολαια ειναι ''αγκαθι'' διαρροης χρηματων κι ενδεχεται να σκασουν πολλα κανονια εξ αιτιας των ορων που περιεχουν π.χ. ΄΄εγγυημενο κεφαλαιο στην ληξη'', ''εγγυημενο επιτοκιο'' - οι οποιοι μπηκαν για να τραβηξουν πελατεια αφου ηταν γνωστο σε όλους τους οικονομικους κυκλους της 10ετιας του '80 οτι το 22% επιτοκιο που ισχυε τοτε δεν θα ηταν παντοτινο - και να χασετε οχι μονον την αξια εξαγορας τους αλλα και τυχον αποζημιωσεις νοσοκομειακες αν τυχει και την περιοδο του ''κανονιου'' νοσηλευτηκατε σε κανενα ιδιωτικο νοσοκομειο ¨η περιμενετε ηδη αποζημιωση!!!
Πριν ομως απο την εξαγορα να εχετε βρει ασφαλιστικη εταιρεια η οποια θα σας δεχθει ως ησαστε και χωρις ''προυπαρχουσες ασθενειες''(ξερουν οι ασφαλιστες τι θα πει αυτο), ορος ο οποιος θα αναγραφει καθαρα στο νεο σας συμβολαιο!!

Ολα τα παραπανω συμβαινουν διότι το νομοθετικο πλαισιο της Ελλαδας που διεπει τις Α.Ε. εταιρειες ειναι απλα....διατρητο!!!! Ο καθεις κανει μια Ανωνυμη Εταιρεια κανει οτι του καπνισει (φοροδιαφευγει, σπαταλαει, δεν πληρωνει κ.λ.π.) και μετα την κλεινει ετσι ομορφα κι απλα και ζει απο τις καταθεσεις του σε διαφορες off shore!!!
Παραδειγματα πολλα να μην αναφερω τωρα εδω ονοματα, αλλα δεν νομιζω οτι ο Κος Ψωμιαδης και ο Κος Λαναράς (τους αναφερω διότι τα ονοματα τους ειναι παντου στον Τύπο) θα πεινασουν!!!! Αντιθετα πιστευω οτι τα ονοματα τους θα ξανακουστουν σε καινουριες επιχειρηματικες δραστηριοτητες!!!
Reply With Quote