View Single Post
Παλιό 23-02-2010, 14:47
batman Ο/Η batman βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: ktm 640lc4-bmw r 1150gs adventure
Προεπιλογή Απάντηση: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΛΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ!!!

και γω κει έχω ασφάλεια μπέμπας και κτμ.ο ασφαλιστής μου ακόμη δεν μου έχει πει κάτι,και συνεργαζόμαστε χρόνια.Αδιαφορία?Η αλήθεια είναι οτι το ψιλοπερίμενα,διοτι ο κολλητός μου με κτμ 950 adv τράκαρε αρχές γεννάρη.Εχει πληρώσει,4000 ευρώ και κάτι,που κάποια απο αυτά τα δανείστικε απο δω και απο κει.Οταν ήρθε η ώρα να ψάχνει την εισπραξή του,έμαθε οτι ειναι σε διαδικασία ελέγχου λογιστικού και πάει για φούντο.Και αυτηή η βδομάδα,θα έβγαινε το τελικό πόρισμα.Ετσι το έμαθα.Αλλιώς δεν θα το ήξερα.Κρίμα για το κόσμο που θα χάσει τα λεφτά του και ακόμη πιο κρίμα,για τους υπαλλήλους της κάθε εταιρείας οι οποίοι θα μείνουν ξαφνικά χωρίς δουλειά χωρίς να φταίνε,επειδή κάποιοι αλήτες βγάζουν εκαττομύρια σε off shore εταιρίες,μαζεύουν τεράστια ποσά σε ακίνητη περιουσία,με τα λεφτά του κάθε έναν απο μας που το να πληρώσουμε μια ασφάλεια ζωής η μοτοσυκλέτας δεν μας είναι πάντα άνετο.Και φυσικά,για να κάνεις τέτοια κόλπα,πρέπει να έχεις <ειδικές > συνναλλαγές,οικονομικές και διαπροσωπικές με διάφορους παράγοντες,οικονομικούς,κρατικούς κλπ,της πολιτείας.Αυτούς τους παράγοντες θα τους ψάξει κανείς,πχ εισαγγελας,δημοσιογράφος(ανεξάρτητα απο το αν συμφέρει τον όμιλο για τον οποίο εργάζεται)????
Την απάντηση τη ξέρω,δυστυχώς.
Το αποτέλεσμα πάντως,θα το λουστεί ο μέσος πολίτης.Π Α Λ Ι !!!!!!
Reply With Quote