View Single Post
Παλιό 24-02-2010, 22:31
kostas-patra Ο/Η kostas-patra βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: α
Προεπιλογή Απάντηση: Ελευθερο Φίλτρο για 1200GS!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από evanslam Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα συμφωνήσω και εγώ με το φίλο riko με το Κ Ν φιλτρο ακόμη και μονο αυτό να αλλάξεις εγω είδα μια μικρη βελτίωση κυρίως στηναπόκριση αλλα και στον ήχο ειναι λίγο πιο μπάσος προσωπικά μου αρεσε. Αυτα για καμια βδομάδα μεχρι που μου ήρθε η Ακραπα απο γερμανία και μετά τα είδα όλα. Ηχος, Απόδοση απόκριση ακόμη και τελική βελτιώθηκαν!
στα ορυχεία βάζουν μαντήλι για μάσκα μπας και εξοικονομήσουν κανα χρόνο ζωής ακόμα, σε σχέση με κείνους που μάσκα δεν φορούν, μα δεν φτάνουν τα στατιστικά όσων δεν ζουν σε επιβαρυμένο περιβάλλον
θα μου πείς, το θέμα μας δεν είναι ιατρικό, αλλά μηχανικό
ωραία, δες τον κινητήρα σου σαν ένα κλειστό ρουλεμάν, πρέπει να δουλεύει με τις ελάχιστες δυνατές τριβές, ωραία;
τώρα βάλε δίπλα του ένα ανοιχτό ρουλεμάν και ρίξε και στα δύο σμυριδόσκονη, δούλεψέ τα και τα δύο στον ίδιο βαθμό, σε ένταση και διάρκεια.
οκ;
τα παιδιά στην πλατεία παίζουν με βώλους, από ποιο ρουλεμάν νομίζεις;

όποιος ψάξει θα βρεί στα ιντερνέτια αρκετές δημοσιευμένες κριτικές των ελευθέρων έναντι των oem χάρτινων. επειδή είναι πολλά τα λεφτά άρη(συγγνώμη για τον ενικό) και οι στρατιές του μάρκετινγκ δεν θέλουν να πεινάσουν, μπορεί ο καθείς στο σπίτι του, δίχως γονική επίβλεψη, να δοκιμάσει να περάσει λεπτοκοσκινισμένη σκόνη , σκέτη πούδρα, κι από τα δύο, τον καλολαδωμένο ποντικό και το φιλτράκι άσπρο και παχύ.
ρεστ μαη κεις

υγρ. γιατί, εμείς του μάρκετινγκ των oem φίλτρων, μπρίκια κολλάμε; δεν πεινάμε; κρίση έχουμε και μια πίττα να μοιράσουμε
Reply With Quote