Τωρα τελευταια παρατηρω μια μανια παρα πολλων ν αγοραζουν το Adventure.
Σε τετοιο σημειο μαλιστα που εχω μαθει οτι η BMW σκεφτεται να αφησει στην αγορα μονο το Adventure και να μετατρεψει το απλο 1200 σε κατι πιο χωματινο.
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω αυτη την μανια.
Το Adv, τα μονα πραγματα που εχει ειναι 33λιτρα ντεποζιτο, αντε λιγο καλυτερη σελα,λιγο πιο ψηλη αναρτηση,μεγαλυτερη και ψηλοτερη ζελατινα και ακτινωτες ζαντες. Ετσι ειναι ή κανω κανενα λαθος ή ξεχασα τιποτα;
Και ερωτω:
Για πειτε μου ρε παιδια; Πραγματικα εχετε αναγκη τα 33λιτρα μεσα στην Ελλαδα ή στην Ευρωπη; Δηλαδη που θα πατε για να μην βρισκετε βενζιναδικο σε αποσταση μικροτερη των 100-150χλμ;
Ψηλοτερη ζελατινα; Νομιζω οτι ειναι μια χαρα αυτη που υπαρχει στο απλο 1200, γιατι ετσι κι αλλιως πρεπει να μας χτυπαει λιγος αερας.
Ψηλοτερη αναρτηση; Ε και; Που πηγαινετε δηλαδη και τι εμποδια σκαρφαλωνετε που να χρειαζεται επιτακτικα αυτο;
Καλυτερη σελα; Μια χαρα ειναι κι αυτη του απλου.
Ακτινωτες ζαντες; Να τις κανετε τι; Οι χυτες ειναι καλυτερες ακομα και στο βουνο να πηγαινετε, απο την στιγμη που ετσι κι αλλιως οι βολτες εκει ειναι τουριστικου επιπεδου και δεν πηγαινετε ταπα. Ασε που επισκευαζονται ευκολοτερα.
Κρατησε φιλε μου την μηχανη που εχεις, μην τις βαζεις τιποτα επανω (εκτος απο τα απολυτως χρηστικα πραγματα), γιατι ετσι κι αλλιως οταν φθασει η ωρα να την πουλησεις ουτε το 50% απο τα χρηματα που εδωσες δεν θα εκτιμηθουν και δεν θα παρεις πισω, και μην μπλεκεις σε τετοια πραγματα.
(Ουφ, τα ειπα και ξεθυμανα!!!

)