View Single Post
Παλιό 25-02-2010, 14:25
mrdaellis Ο/Η mrdaellis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Βυρωνας
Μoto: F800GS
Προεπιλογή Απάντηση: Θα ήθελα την γνώμη σας για το Dainese Gator Evo

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από evanslam Εμφάνιση μηνυμάτων
Μου αρέσει και το Cayenne pro αλλά δεν ξέρω μήπως έχει πιο χωμάτινο χαρακτήρα όπως και rallye 2 ? Επειδή ειμαι κυρίως ασφαλτο και πολύ λίγο χώμα καμιά φορά. Απο την άλλη δεν ξέρω. Με ενδιαφέρει κυρίως να το χρησιμοποιήσω το καλοκαίρι που θά κάνω το γύρω της Ευρώπης αλλά θα πάμε και Αλπεις όπου θα υπάρχουν και χαμηλές θερμοκρασίες! Θα ήθελα να ρωτήσω τον mrdaellis αν εξακολυθεί να είναι πολυ ζεστο για ανοιξη - φθινόπωρο βγάζοντας την θερμική επένδυση.

γεια σου evanslam! δεν ξερω να σου πω για της αλπεις φιλε μου, αλλα μεσα στη αθηνα θα βγαλεις την μπεμπελη!!!! εγω πριν ενα μηνα σου ειπα εβαλα την επενδυση!!!! και οπου να ναι ειμαι για να την βγαζω!!! κατα τον μαιο με βλεπω να βγαζω το καλοκαιρινο μου!!! επισης οπως ειπε και ο φιλος παραπανω ειναι οντως βαρυ και αβολο για περπατημα ωρα! πανω στη μηχανη ομως σε κραταει καλα στη μεση και δεν καταλαβαινεις ουτε αερα, ουτε βροχη! πολλες τσεπες, ρυθμισεις για να σφιγκουν τα (ποντικια), μανικια που ανοιγουν μεχρι πανω με φερμουαρ! επισης ξερω οτι ειναι ευαισθητη η μεμβρανη του (Gore tex) στο πλυσιμο, και στις θερμοκρασιες (καλοριφερ, σομπες,τζακι,λαμπες, προβολεις) και γενικα οτιδηποτε μπορει να βγαλει αυξημενη θερμοκρασια!!! ισως και γι αυτο του φιλου μετα απο εναμιση χρονο να εμπαζε στα μανικια! ελπιζω να βοηθησα!! το επομενο που μπορουμε να κανουμε ειναι σε κανα καφε να το βαλεις φιλε μου
Reply With Quote