View Single Post
Παλιό 26-02-2010, 10:55
psyxanwmalos Ο/Η psyxanwmalos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Ιος, Ιος, Ιοοοοοοος......
Προεπιλογή Απάντηση: Η λίστα των συλληφθέντων

φιλοι μου, μετα απο καθε τετοιου ειδους εγκληματα που ΠΟΤΕ δεν βλεπουμε ονοματα στην τβ, κυκλοφορουν στο ιντερνετ μεσω μειλ κ διαφορων underground blogs, τα ονοματα των εκαστωτε "υποπτων", καθως αν βγει δημοσιως κατι ειναι αμεσως παρανομο κ κινδυνευεις με ποινη μεγαλυτερη απο αυτα τα καθικια που βιαζουν τα παιδια μας!!!! αυτη ειναι η ελλαδα ρε π@υστη μου!!! τρελαινεσαι ρε γμτ!!! κςλοκρατος!!!
βγαλτους αμεσως στην φορα!!! καντους ρομπα!!! σε γνωστους τους κ στην γειτονια τους!!! μονο ετσι κατι γινεται, ειναι μια αρχη. αν δεν τουσ δημοσιοποιησεις, θα φανε καμια 6μινι αναστολη (υα τους κλασουν μια μαντρα δλδ) κ μετα ποιοσ τους εμποδιζει να το ξανακανουν?!?! ειμαστε στην ελλαδα κ ξερετε πολυ καλα οτι απο ολα αυτα τα ζωα θα φανε φυλακη 2-3 απο αυτους κ οι υπολοιπη μια ποινη του ####υ. δυστυχως δεν εχουμε νομους.
anyway, οπως ειπα κυκλοφορει κυριως μεσω μειλ εδω κ μερεσ, εμενα μου ιρθε σιμερα το πρωι, κ την προωθησα οπου μπορω.
αποδειξεις δεν υπαρχουν ποτε εδω!!!
  • τα ξυνουν στο δημοσιο??
  • υπαρχει βυσμα στο στρατο??
  • παιρνουν φακελακια οι γιατροι??
  • εβγαλε ο ρουσοπολυλοσ εκατομυυρια απο βατοπαιδι??
  • παιρνουν μιζες οι πολιτικοι σε στρατηγικης σημασιας υπουργεια (πεχωδε, αιαγιου, αμυνης κτλ)??
  • εφαγε η προηγουμενη κυβερνηση μερικα δισ ευρω???
  • λαδωνεις για να παρεισ αμεσως διπλωμα ιδιγησης???
  • πασοκ κ νδ πιραν τα κερατα τους απο σιμενσ?????
  • δινεις μερικα χιλιαρικα σε πολεοδομιες, εφοριακους, ελεγκτες κ "τακτοποιουνται" αμεσως οι δουλειες σου?!?!
  • εφακε ποτε σοβαρι φυλακη μπατσος που σκοτωσε η τραθματισε μεχρι θανατου καποθους πολιτεσ?????????
σε ολα αυτα, η απαντηση που εχει αποδειχτει απο την αντικειμενικοτατη κ βαρβατη με πολλα κιλα αρχ!δ!α ελληνικι δικαιοσυνη ειναι φυσικα ΟΧΙ!!

σορι που βριζω κ λεω για ολα, αλλα σε αυτο το μπουρδ@λο που λεγεται ελλαδα, το εχω αχτι μια φορα, μονο μια φορα ρε γμτ, να μπει φυλακη καποιος μεγαλος, καποιος με ονομα. δυστυχως εδω οσο μεγαλυτερο εγκλημα κανεις τοσο πιο ανεγγιχτος εισαι....
Reply With Quote