26-02-2010, 11:30
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Tenere 1200 - Η αντίπαλος της GS ???
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara
Δεν ξέρω τι κάνει η BMW στο Ντακάρ και στην Αργεντινή, ούτε και το πόσα άλογα βγάζει ο boxer με απασχολεί, ούτε ποιες προδιαγραφές καλύπτει, ούτε με απασχολεί ο πάτος που έχει πιάσει η κατηγορία αυτή (εδώ θέλει πολλά γελάκια!!!), ούτε τα κιλά της GS πολυκατακαταλαβαίνω, αλλά γουστάρω τρελά, εμφάνιση, ήχο, αξιοπιστία, αίσθηση οδήγησης, παθαίνω πλάκα με τα φρένα της και όσο αντέχουν τα ποδάρια μου, θα καβαλάω μηχανή με boxer γιατί μου αρέσει! Όλα τα άλλα με αφήνουν εμένα (και αρκετούς άλλους από εδώ μέσα φαντάζομαι), παγερά αδιάφορο και ούτε καν μπαίνω στον κόπο να ψάξω κάποια τυχούσα παραπάνω τεχνική υπεροχή ενός ΚΤΜ ή ενός Suzuki.
Είναι το συναίσθημα vs τεχνικών προδιαγραφών που δεν μπορείς να το βάλεις στο χαρτί, να το ψάξεις, να το ζυγίσεις, να το μετρήσεις με άλογα, ή να δεις το EURO του! Αυτά είναι για πιτσιρικάδες στους οποίους κατά κανόνα δεν απευθύνεται η BMW με τους boxer...
|
Δεν αντιλεγω σε τιποτε απο αυτα που αναφέρεις τα οποια ειναι σωστα και λογικα στο μετρο του υποκειμενικου όπως το πλείστον των αποψεων σε ολα τα νηματα!!!!
Ο λογος του γραπτου μου στο οποιο αναφερθηκες ειναι να ''βαλει σε σκεψεις τους αναγνωστες του και κατοχους GS boxer για το μετα της boxer εποχης''!!! Εκανα δε διάφορους συνειρμους για να αιτιολογησω την υποκειμενικη αποψη μου!!!
Αυτο και τιποτε άλλο!!!!
|