View Single Post
Παλιό 26-02-2010, 14:15
kostas_366 Ο/Η kostas_366 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Επίδαυρος-Κερατσίνι
Μoto: R 1100 gs και τώρα R 1150 gs
Προεπιλογή Απάντηση: ΜΗΧΑΝΕΣ - ΜΠΑΤΣΟΙ - ΚΑΙ PARKING ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Φίλε μου σε καταννοώ και σε σημεία έχεις δίκιο. Πολλά από αυτά τα μέτρα ξέρουμε ότι είναι και ήταν εισπρακρικά. Καμία υποδομή προς τον πολίτη και έπειτα <<πάμε>> στον πολίτη να κάνουμε έλεγχο. Το λιγότερο που αποκομίζεις έπειτα από αυτό ειναι ...νεύρα και ταλαιπωρία. Νομίζω ότι όλοι μας έχουμε και μια τέτοια εμπειρία. Βλέπουμε ότιδεν είναι η πολιτ'ια πριν την στροφή, να μας πεις: ``πρόσεχε, έχει στροφή`` αλλά είναι μετά για να μας πει: ``πάτησες διπλή γραμμή, πρόστιμο``.
Έχω μια ένσταση όμως στα γραφόμενά σου, αν μου το επιτρέπεις βέβαια. Γράφεις:
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από george1968 Εμφάνιση μηνυμάτων
Βρίσκω τον μπατσάκο - τα μισά μου χρόνια ούτε - και με ύφος μου λέει να πας να την πάρεις από Κων/πόλεως 58.
Και θέλω να πω ότι είναι άδικο για τον αστυνομικό. Δεν είμαι αστυνομικός. Βεβαια ξέρω από πρώτο χέρι ότι ο ``έλεγχος`` είναι μια από τις πιο άχαρες δουλειές, και γι αυτόν που τον δέχετε και γι αυτόν που τον κάνει. Και φυσικά δεν πρέπει να μας τον κάνει κάποιος με φαλάκρα, για να τον δεχτούμε καλύτερα (μιλάς για μισά χρόνια).
Πρέπει να δούμε την γενικότερη πιστεύω λειτουργία-νομοθεσία ή όπως αλλιώς μπορούμε να το πούμε, και όχι το εκτελεστικό όργανο. Προχθές π.χ. πλήρωσα τέλη κυκλοφορίας (άδικα κατά εμένα αυξημένα) δεν μου φταίει η (συμπαθητική κατά τα άλλα) υπάλληλος της τράπεζας.
Και μην ξεχνάμε ότι σε κάθε δύσκολη στιγμή, νύχτα- μέρα με κρύο με βροχή ο αστυνομικός αυτός είναι εκεί να μας βοηθήσει.
Και φυσικά να ξαναπώ ότι τα παραπάνω στα λέω πολύ φιλικά και σε επίπεδο κουβέντας, γιατί έτσι ένιωσα και ένοιωσα ότι χάνεις και το δίκιο σου μιλώντας άσχημα για τον αστυνομικό.
Αυτά φίλε μου και πάλι λέω ότι σε καταλαβαίνω.
Εύχομαι να είναι το τελευταίο συμβάν που έχεις και να χαίρεσαι-αστε τις μοτο μας όσο μπορούμε καλύτερα είτε στην δουλειά μας ε'ιτε στην βόλτα μας.

Last edited by kostas_366; 26-02-2010 at 14:16.
Reply With Quote